Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 27 жовтня 2020, 22:57
4180
0

Сергій РЕБРОВ: «Поважаю Луческу. Приємно, що Динамо знову грає в ЛЧ»

Український тренер «Ференцвароша» готує команду до гри проти киян

| Оновлено 27 жовтня 2020, 22:57
4180
0
Сергій РЕБРОВ: «Поважаю Луческу. Приємно, що Динамо знову грає в ЛЧ»
Ференцварош. Сергій Ребров

Український наставник «Ференцвароша» Сергій Ребров дав прес-конференцію за день до матчу 2-го туру Ліги чемпіонів проти київського «Динамо».

– Чи відчуваєте ви різницю у ставленні ваших підопічних до ігор проти різних суперників у групі Ліги чемпіонів?

– Перед матчем із «Барселоною» журналісти запитували мене, чи потрібно нам адаптуватися до тактики іспанців або ж суперникам доведеться підлаштовуватися під нас. Тоді я відповів, що «Ференцварош» не виступав у Лізі чемпіонів 25 років, тому ми повинні бути готові міняти свою гру відповідно до опонентів.

У середу ми також зустрінемося з дуже сильним суперником. Але, оскільки ми граємо вдома, будемо намагатися демонструвати власну гру, яка дозволить нам домінувати на полі та перемагати.

– Чи ускладнить завдання «Динамо» відсутність Бущана та Миколенка через виявлення COVID-19?

– Не знаю, наскільки це проблема для київського «Динамо», але, вважаю, у нашого опонента є як мінімум два рівноцінних гравці на кожну позицію. Наша команда також зіткнулася з такою проблемою – Мірто Узуні, який є дуже важливим футболістом для нас, інфікований і не зможе грати. Ми повинні пристосовуватися до нинішніх умов, якщо хочемо продовжувати грати у футбол.

– Які емоції ви відчуваєте перед зустріччю зі своїм колишнім клубом?

– Звичайно, я відчуваю певні емоції. Але в професійному плані вони не впливають на мою роботу. Мені подобається готуватися до серйозних команд, таких як київське «Динамо». Окрім того, мені дуже приємно, що «Динамо» знову виступає в груповому раунді Ліги чемпіонів.

– Які у вас очікування від тренерської дуелі з Мірчею Луческу?

– Я дуже поважаю Мірчу Луческу, це тренер топ-рівня, легенда в Румунії. Гадаю, усі помітили зміни, які Луческу привніс у «Динамо». Я бачу більше дисциплінованості, більше розуміння гри. Звичайно ж, нас очікує складний матч. Але я готую команду не до зустрічі персонально з Луческу, а до зустрічі з київським «Динамо». Ми повинні бути готовими до будь-яких ситуацій на полі, адже, як я вже сказав, це дуже мудрий тренер.

– Багато хто вважає, що в нашій групі у «Ференцвароша» найбільші шанси набрати очки саме в матчах із «Динамо». Які ваші очікування від завтрашнього поєдинку?

– Мої очікування такі ж, якими вони були перед матчем із «Барселоною». Ми повернулися до Ліги чемпіонів через 25 років і хочемо показати конкурентну гру. Звичайно, ми хочемо перемагати, але я концентруюся не на очках, а на тому, щоб показати максимум у кожному елементі гри. Ліга чемпіонів – турнір найвищого рівня. Завтра ми граємо вдома, тому я вимагаю від своїх гравців максимальної концентрації та мотивації.

– Команда зараз виступає в щільному графіку. Ви, як і раніше, зосереджені тільки на найближчому матчі?

– Упевнений, що гравці сконцентровані на «Динамо», але в моїй голові зараз не лише завтрашній матч, але і наступні три. Ми намагаємося знайти правильний баланс гравців у матчах Ліги чемпіонів і чемпіонату. Якщо будемо грати різними складами, то у нас не буде шансів. Тому важливо підтримувати баланс для всіх поєдинків у цей складний період.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стали відомі нові деталі щодо відновлення Циганкова від травми
Футбол | 23 квітня 2024, 20:43 0
Стали відомі нові деталі щодо відновлення Циганкова від травми

Віктор провів повноцінне тренування та готується зіграти у наступному матчі

Букмекери назвали найбільш ймовірний клуб, у який перейде Судаков
Футбол | 23 квітня 2024, 18:42 16
Букмекери назвали найбільш ймовірний клуб, у який перейде Судаков

На думку аналітиків, варто очікувати переходу Судакова в «Наполі»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.