Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 28 жовтня 2020, 21:29
2123
0

Манчестер Юнайтед – РБ Лейпциг. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Лідери групи H визначать, хто сильніший

| Оновлено 28 жовтня 2020, 21:29
2123
0
Манчестер Юнайтед – РБ Лейпциг. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
The Busby Babe

28 жовтня у другому турі Ліги чемпіонів «Манчестер Юнайтед» прийме «РБ Лейпциг». Поєдинок в Манчестері розпочнеться о 22:00 за Києвом.

У групі H Ліги чемпіонів очікується цікава боротьба за вихід до плей-оф. На це місце претендують відразу три клуби - «Манчестер Юнайтед», «Лейпциг» та ПСЖ. «Істанбул» є аутсайдером квартету. У першому турі МЮ і «Лейпциг» здобули перемоги і вийшли в лідери групи. Вся боротьба за плей-оф ще попереду, але вже по результату цього матчу один з клубів займе більш комфортне місце.

«Манчестер Юнайтед» на старті нового сезону грав не зовсім стабільно. У Прем'єр-лізі після 5-ти турів манкуніанці займають 15-е місце (!), маючи лише 7 очок в активі. Команда зазнала розгромних поразок від «Кристал Пелас» (1:3) і від «Тоттенхема» (1:6). Що прикро, адже «шпорам» МЮ програв на «Олд Траффорд». Ці невдачі команда перекрила грою в Лізі чемпіонів. У стартовому турі підопічні Уле Гуннара Сульшера в напруженому протистоянні обіграли ПСЖ (2:1). Після цього в чемпіонаті команда розписала мирову з «Челсі» (0:0). Сезон довгий, у команди ще буде шанс виправити становище.

«Лейпциг» після успішного минулого сезону, в якому команда вийшла до півфіналу Ліги чемпіонів, вкрай впевнено стартував у новому сезоні. Німецький клуб, не дивлячись на трансфер Тімо Вернера, зберігає стабільність. Підопічні Юліана Нагельсманна очолюють турнірну таблицю Бундесліги після п'яти турів. В активі команди чотири впевнені перемоги ( «Майнц», «Шальке», «Аугсбург», «Герта») і одна нічия (1:1 з «Байєром»). У минулому турі «Лейпциг» спокійно обіграв «Істанбул» (2:0).

«Манчестер Юнайтед» в міжсезоння серйозно посилив свій склад, але поки новачки не можуть набрати форму. Вся гра МЮ будується вокгруг персони Бруну Фернандеша. У «Лейпцига» після відходу Вернера тягар лідерства на себе взяли Форсберг, Забітцер. Непогано в атаці грає Юссуф Поульсен, на рахунку якого вже 3 голи в сезоні.

Перед цим матчем у «Манчестер Юнайтед» травмовані Лингард і Байї, у «Лейпцига» нещодавно відновився Забітцер, травми Лаймера і Клостерманна.

На вболівальників чекає рівний матч. «Ман Юнайтед» не стабільний на старті сезону, у «Лейпцига» більш цілісна гра, але за складом німці трохи поступаються своїм суперникам. Також цікавим може бути тренерська дуель Сульшера і Нагельсманна. Хто краще нівелює сильні сторони суперника? «Манчестер Юнайтед» в цьому сезоні ще не вигравав на своєму полі - у команди дві поразки і нічия на «Олд Траффорд». Дуже складно буде і цього разу.

Орієнтовні склади:

«Манчестер Юнайтед»: Де Хеа - Туанзебе, Ліндельоф, Шоу, Ван-Біссака, Фред, Фернандеш, Теллес, Ван де Бек, Кавані, Марсьяль.

«Лейпциг»: Гулачі - Хенрікс, Упамекано, Конате, Анхеліньо, Кампль, Нкунку, Забітцер, Ольмо, Форсберг, Поульсен.

 
  • 2.385
  • 3.5
  • 3.2
Сделать ставку
 
  • 2.29
  • 3.50
  • 3.20
Сделать ставку
 
  • 2.65
  • 3.65
  • 3.10
Сделать ставку

28 жовтня, середа

«Манчестер Юнайтед» - «РБ Лейпциг»
Манчестер. Стадіон «Олд Траффорд». Початок - о 22:00
Пряма трансляція на MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20
Футбол | 23 квітня 2024, 07:25 28
Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20

Головним фаворитом все також є Джуд Беллінгем, Ліонель Мессі замикає двадцятку

Лунін сумнівається, чи залишатись у Реалі. Є пропозиції від трьох грандів
Футбол | 23 квітня 2024, 13:45 27
Лунін сумнівається, чи залишатись у Реалі. Є пропозиції від трьох грандів

Український воротар влітку може перейти в іншу команду

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.