Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 27 жовтня 2020, 01:42
902
1

ДЕНТІНЬО: «Наша команда готова для перемоги»

Футболіст «Шахтаря» готується до поєдинку з «Інтером»

| Оновлено 27 жовтня 2020, 01:42
902
1
ДЕНТІНЬО: «Наша команда готова для перемоги»
ФК Шахтар Донецьк. Дентіньо

Напередодні поєдинку Ліги чемпіонів «Шахтар» – «Інтер» нападник «гірників» Дентіньо взяв участь у передматчевій прес-конференції

– Перед зустріччю з «Реалом» ти казав, що плануєш повторити свій успіх п’ятирічної давнини і знов забити «Реалу». Цього зробити не вдалося, проте результат був позитивним. Чи є такий самий план на «Інтер»?
– Справді, я не зміг забити в тому матчі, однак ми здобули відмінну перемогу. Дуже важливо, що команда була дуже зосередженою, всі цілковито віддавалися на полі, були налаштовані й передавали цю силу один одному, були згуртованими, – це круто. Навіть якщо я не заб’ю завтра, проте «Шахтар» виграє, звісно ж, мені буде дуже приємно. Іншого й не треба. Але в кожному разі завтра нам слід продемонструвати наш темп, ритм на домашньому стадіоні. Попри те що в суперника велика кількість суперкваліфікованих футболістів, у нас також міцні хлопці. Слід максимально віддатися цій грі, зосередитись і налаштуватися, й тоді все вийде. Звісно ж, поважаючи «Інтер».

– Якщо проаналізувати минулий сезон, можна зробити висновок, що в матчах із клубами, які використовують схему з трьома центральними захисниками, в «Шахтаря» виникали проблеми. Наскільки це відчувають самі футболісти і що є особливого в підготовці до «Інтера»?
– У принципі, ми всі підготовлені до цього поєдинку. Містер спробував якнайкраще донести до нас, як слід діяти завтра. Попри всі труднощі ми намагатимемось продемонструвати надійну та якісну гру. Слід не забувати, що минулий сезон ми завершили з 23 очками відриву від другого місця в турнірній таблиці й змогли дістатися півфіналу Ліги Європи, що немаловажно. Упевнений, завтра поєдинок з «Інтером» буде інакшим, ніж минула зустріч. Ми намагатимемось вийти на поле й продемонструвати найкращі властивості, віддаватися на максимум і домогтися важливої перемоги над «Інтером».

– Чи не з’явилось у хлопців, надто в молодих, легкого запаморочення від успіху після такої яскравої перемоги над мадридським «Реалом»? І чи є в цій Лізі чемпіонів суперники, яких «Шахтар» серйозно остерігається?
– Наша команда чудово готова для перемоги. Нас відмінно тренують, і ми були налаштовані виграти в тому матчі. У нас 11 дуже міцних футболістів на полі плюс п’ятеро гарних хлопців на лаві, готових кожної миті допомогти. Гадаю, все виходить, коли правильно налаштовуєшся. Зараз дуже важливо думати про наступну гру, налаштуватись на неї якнайкраще і докласти всіх зусиль, вийти уважними та зосередженими.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 19
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex323
Викликає скептичну посмішку.