Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 27 жовтня 2020, 01:44
3857
6

Антоніо КОНТЕ: «Знаємо Шахтар як сильну команду»

Наставник «Інтера» поділився очікуваннями від матчу з донецьким клубом

| Оновлено 27 жовтня 2020, 01:44
3857
6
Антоніо КОНТЕ: «Знаємо Шахтар як сильну команду»
ФК Шахтар Донецьк. Антоніо Конте

Головний тренер «Інтера» Антоніо Конте - про майбутню зустріч з «Шахтарем» на НСК «Олімпійський».

- Чи можна сказати, що Лукаку знаходиться на одному рівні з провідними європейськими нападниками, як Кейн і Левандовськи? Чи не означає це, що з часом «Інтер» може перетворитися на залежну від одного футболіста команду?
- Лукаку - футболіст дуже високого рівня. І Лаутаро теж. Одному 27 років, іншому 23 роки. Вважаю, вони можуть додати в подальшому, хоча і зараз є важливими. Їм є куди рости. Для будь-якого футболіста важливо, щоб команда, де він грає, перемагала в турнірах. Якщо клуб домагається успіху, це додає ваги футболісту і дозволяє йому вважатися гравцем топ-рівня.

- «Інтер» зустрічався з «Шахтарем» в серпні, на той момент були інші футболісти і схема, а зараз ситуація змінилася. Це добре чи погано?
- У серпні з нашого боку був практично ідеальний матч, який буде непросто повторити. Ми знаємо «Шахтар» як дуже сильну команду. Вони абсолютно не випадково забили 3 голи мадридському «Реалу». Ми добре підготувалися до поєдинку і, сподіваюся, зможемо показати все на полі.

- Чи є гра «Інтера» близькою до європейських стандартів? Чи буде матч з «Шахтарем» вирішальним у розподілі місць у турнірній таблиці?
- «Інтер» вже займає гідне місце в європейському футболі, в порівнянні з минулим роком ми стали значно досвідченішими. Потрібно йти в тому ж напрямку, не переставати вдосконалюватися і рухатися тільки вперед. Іноді це виходить краще, іноді не зовсім, але найголовніше - не зупинятися. Ми з повагою ставимося до всіх суперників, але орієнтуватися повинні на себе і свої можливості. Найгірше з якостей, що бувають на футбольному полі, це пасивність. Завжди незадоволений, якщо гравці пасивні в обороні або атаці. А коли команда діє яскраво, активно, показує на поле наші домашні заготовки, навпаки, завжди дуже задоволений.

- Антоніо, скільки матчів «Шахтаря» ви подивилися при підготовці, крім поєдинку з «Реалом»? З ким вони були і що нового в грі опонента ви побачили?
- Дивилися кілька матчів чемпіонату України, в тому числі останній, який суперник провів у ці вихідні. Знаємо, що «Шахтар» займає гідне місце в європейському футболі. Відзначаємо як одну з найсильніших сторін клубу то, що він постійно знаходить сильних гравців. На даний момент це вже тенденція, тому що свого часу «Шахтар» знайшов Фернандіньо, Вілліана, Мхітаряна, Срну... І сьогодні в складі команди також багато індивідуально сильних футболістів. Ми поважаємо суперника, але в той же час постараємося проявити свої найкращі якості.

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Вперше у кар'єрі. Роналду завершив виступи на Євро-2024 з антирекордом
Футбол | 06 липня 2024, 07:11 11
Вперше у кар'єрі. Роналду завершив виступи на Євро-2024 з антирекордом

Кріштіану та Португалія програли Франції у серії післяматчевих пенальті

Гравець Динамо, який зіграв на Євро-2024, перейде в Полісся
Футбол | 06 липня 2024, 11:08 1
Гравець Динамо, який зіграв на Євро-2024, перейде в Полісся

Георгій Цітаішвілі продовжить кар'єру в УПЛ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dd dent
Если б у шахты еще защита не как решето была, то ...
zzg77
Неужели опять будет в одну калитку??
pont0017
Итальянцы тоже видели кротовый позор в подворотне.