Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 27 жовтня 2020, 13:34
2925
5

Гірник-Спорт чекає рішення суду

Український клуб заперечує результат кубкового матчу з «Дніпром-1»

| Оновлено 27 жовтня 2020, 13:34
2925
5
Гірник-Спорт чекає рішення суду
ФК Гірник-Спорт

Президент ФК «Гірник-Спорт» Петро Каплун розповів, яка ситуація з анонсованою ним подачею протесту в УЄФА на результат кубкового поєдинку з «Дніпром-1».

«З нетерпінням чекаємо рішення апеляційного комітету УАФ. Ось коли його отримаємо, і якщо воно нас не влаштує, тоді і будемо звертатися за підтримкою в УЄФА. Адже порушення «Дніпром-1» регламенту очевидно.

Те, що ми зуміли дати бій амбітному «Дніпру-1», поступившись лише в овертаймі, підтверджує не випадковість наших успіхів у Першій лізі, де після великої перемоги у восьмому турі над «Металістом 1 925», «Гірник-Спорт» закріпився на почесному другому місці. Якщо за спортивним принципом підопічні Ігоря Жабченка підвищаться в класі, то ми постараємося бути готовими до нового виклику. Зараз на черзі — установка на стадіоні «Юність» нового освітлення, потужність якого буде 1800 люкс. Що стосується місткості арени, то при необхідності її можна збільшити в стислі строки до п'яти тисяч місць, шляхом будівництва трибун за воротами», — зазначив Каплун.

В кубковій грі з дніпрянами, на думку «Гірника-Спорт», в овертаймі можна було проводити тільки одну заміну, тоді як у гостей на поле вийшли Дуглас (на 95-й хвилині) і Вакулко (на 109-й).

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Очень странно, что нет никаких коментариев со стороны УПГ УАФ или руководства ПЛ. Не у каждого есть возможность и желание разобраться в дебрях регламента Кубка Украины. Выступил бы кто-то из руководства и внес ясность в детали этой ситуации, есть ли обоснование протеста Горняка-Спорт? Так нет, гробовые молчание, как у нашкодивших котят, додумывайте мол сами.... В другой стране, этому скандалу уже были бы посвящены не одна передача на ТВ, а у нас, как в Гондурасе, хотя нет, нашим чиновникам от футбола до них, как до Луны...
Александр Жаирс
Вигравати потрібно на футбольному полі, а не в судах. Якби за необгрунтоване звернення до суду команда була б якось покарання, то перш, ніж подати скаргу все б 10 раз зважили.
Орлов Михаил
Одним словом, кроты... Всегда всем недовольные?
Руслан Луценко
КДК ему уже дал ответ. Они подали аппеляцию, есть сроки рассмотрения. Сиди жди. Ждун))))
Руслан Луценко
Не трогайте Каплуна))) он уже забыл за то, что говорил. Я уверен уже и ответ есть давно ещё и нарезку с еврокубков и с финала Кубка Украины уже прислали, как прецедент! Никто про этот г клуб не знал, пропиарил на своей тупости и буквоедстве и на том все. Теперь все знают самые тупые и упоротые менеджеры и юристы в Горняк - Спорт!!! 😁