Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 26 жовтня 2020, 15:17
722
0

Три поєдинки з давнім суперником обійшлися покерному мільйонерові в $ 350К

Програв всуху все

| Оновлено 26 жовтня 2020, 15:17
722
0
Три поєдинки з давнім суперником обійшлися покерному мільйонерові в $ 350К

Цього літа в Лас-Вегасі запустили нове покеру шоу High Stakes Duel, в якому знаменитим гравцям пропонують битися один на один на високих ставках. Якщо той, хто програв в першому раунді захоче реванш, то в другому раунді ставки подвоюються.

Героями першого випуску стали американські покер-про Філ Хельмут і Антоніо Есфандіарі. Хельмут відомий як володар 16 золотих браслетів Світової серії покеру, що є рекордом, а також $ 24,000,000 призових в живих турнірах. На рахунку Есфандіарі 3 браслети і $ 27,800,000 виграшів.

Протягом 10 років Есфандіарі пропонував Хельмуту зустрітися у покерному поєдинку, переможець якого вистрілить в того, хто програв, електрошокером, але до цього так і не дійшло. Через роки гравці все-таки зустрілися один на один, щоб з'ясувати, хто з них кращий.

Перемога всуху

У першому раунді гравці поставили по $ 50,000, які за підсумком дісталися Хельмуту. Есфандіарі порахував, що його опонентові просто пощастило і відразу ж кинув реванш.

У другому раунді ставки зросли до $ 100,000 і Хельмуту знову вдалося виграти поєдинок. Есфандіарі не припиняв скаржитися, що його суперникові неймовірно заходить карта, і запропонував ще один реванш.

На цей раз гравці поставили по $ 200,000. У Есфандіарі був шанс повернути все програне і опинитися в плюсі, однак перемога знову залишилася за Гельмутом.

Після цього у Філа з'явилася можливість викликати будь-якого покер-про в четвертий раунд зі ставкою в $ 400,000, однак він відмовився, щоб продовжити участь в новому сезоні і знову стартувати з поєдинку на $ 50,000.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.