Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 15 листопада 2020, 21:55
2818
0

Юрай САНІТРА: «Будемо сидіти два тижні на карантині на стадіоні»

Наставник збірної України – про майбутній переліт до Фінляндії

| Оновлено 15 листопада 2020, 21:55
2818
0
Юрай САНІТРА: «Будемо сидіти два тижні на карантині на стадіоні»
фото Дмитрий Евенко, suspilne.media. Юрай Санитра

Старший тренер збірної України з біатлону Юрай Санітра розповів про підготовку до майбутнього сезону на закордонних зборах.

«З німецького Рупольдинга ми переїхали до Австрії для підготовки на снігу. Працюємо на льодовику Гальштат на висоті 2700 метрів, а базуємось у Рамзау. Ми вже практично два роки маємо модель підготовки у місцевому центрі. Тут є можливість проводити комплексну лиже-роллерну підготовку, але основна частина проходить цьогоріч на горі.

Після приїзду, в неділю, 11 жовтня, тут була не дуже сприятлива погода: довелося трохи корегувати тренувальний процес, але вже маємо перші кілометри на снігу. Ми вже 5 разів піднімалися на льодовик. Добре, що уже маємо контакт зі снігом для того, щоб підготуватися до вкатки у Вуокатті. Там виконаємо спеціальну роботу, аби показати хороший результат на першому етапі Кубка світу в Контіолахті.

За попереднім планом підготовки до сезону в нас був запланований виїзд у норвезький Бейтестолен, але туди неможливо в'їхати. Тож рішення поїхати до фінського Вуокатті було прийнято для зменшення кількості переїздів, не буде стресу перед стартом сезону. Тому ми скористалися цією можливістю.

У суботу, 31 жовтня, ми прямуємо до аеропорту Мюнхена, а в неділю, 1 листопада, перелітаємо до Фінляндії. За інформацією, яку маю зараз, то логістика переміщень не буде легкою. Наші машини їдуть автошляхами, а ми летимо до Гельсінкі. Одразу по прильоту до Фінляндії в аеропорту нам потрібно здати тест на COVID-19, а ще один - після трьох днів у Вуокатті. Також будемо сидіти два тижні на карантині на стадіоні, але нам дозволено тренуватися та займатися роботою. Однак лише коли прибудемо у Вуокатті, зрозуміємо, які будуть можливості для тренувань й підготовки до сезону на цьому зборі», - сказав Санітра.

Раніше повідомлялося, що біатлоністка збірної України Юлія Журавок стане мамою.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.