Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 25 жовтня 2020, 14:17
5075
0

Сергій РЕБРОВ: «Ми помиляємося, бо ми не Барселона»

Український наставник про Ференцварош

| Оновлено 25 жовтня 2020, 14:17
5075
0
Сергій РЕБРОВ: «Ми помиляємося, бо ми не Барселона»
Twitter

У поєдинку 8-го туру чемпіонату Угорщини «Ференцварош», який очолює український фахівець Сергій Ребров, обіграв «Уйпешт» з рахунком 2:0.

Після матчу Ребров залишився задоволений грою і результатом:

«У нас попереду багато матчів, складно одночасно виступати в чемпіонаті і в Лізі чемпіонів, та й в останні два тижні ми зіграли складні матчі в чемпіонаті. Я такий радий, що хлопці теж знали, наскільки важливий сьогоднішній матч. Звичайно, три очки завжди важливі, але сьогодні був кульмінаційний момент дербі, футболісти абсолютно відчули його складність. Важливі були не тільки голи в суботу ввечері, але і те, що ми змогли створити безліч моментів. Ми змогли правильно контролювати м'яч. У нас були помилки, адже ми не «Барселона», але, тим не менше, я радий, що ми розібралися з ситуацією, змогли зіграти агресивно»..

Після шести проведених зустрічей команда Реброва очолює турнірну таблицю чемпіонату Угорщини (5 перемог і 1 нічия). Вже наступного тижня «Ференцварош» прийматиме київське «Динамо» в рамках другого туру групового раунду Ліги чемпіонів. Гра відбудеться 28 жовтня.

Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.