Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 жовтня 2020, 03:30
6591
10

Дніпро-1 в гостях впевнено переміг Львів

Команда Йовічевича набирає обертів і здобула другу перемогу поспіль

| Оновлено 25 жовтня 2020, 03:30
6591
10
Дніпро-1 в гостях впевнено переміг Львів

«Дніпро-1» під керівництвом нового тренера поступово «оживає». Команда здобула другу перемогу поспіль, в гостях обігравши «Львів». Що стосується львів'ян, то вони продовжили свою неприємну традицію. За винятком поєдинку з земляками з «Руху», який завершився нульовою нічиєю, «городяни» програли всі інші матчі чемпіонату, пропускаючи не менше трьох м'ячів.

Хоча зустріч з «Дніпром-1» команда почала на рівних. Суперники обмінювалися атаками, але досягли успіху першими гості. Вони скористалися помилкою суперників в середині поля і розігнали контратаку. На вістрі опинився Когут, який прицільно пробив у ліву від себе дев'ятку - 0:1!

Однак підопічних Геогрія Цецадзе, схоже, цей гол не збентежив. Вони продовжили контролювати м'яч і незабаром зрівняли рахунок. Заробили штрафний, який взявся виконати Кошман. Він навісив до лінії воротарського, а вище  завсіх вистрибнув Кравчук і головою пробив точно - 1:1. Відзначимо, що не дуже впевнено зіграв воротар дніпрян: Сарнавський пішов на м'яч, але потім чомусь зупинився і удар захисника «Львова» просто не встигав відбити.

Втім, паритет тривав недовго - лише пару хвилин. Довбик отримав м'яч на куті штрафного, обіграв захисника і зовнішньою стороною стопи пробив у дальню «павутинку». Гол вийшов красивим, а політ Костика тільки додав шарму. 1:2 до середини першого тайму, але при цьому команди мали практично однакову статистику - по 4 удари, з них по 2 у площину. Та й володіння м'ячем було приблизно рівним.

Однак, схоже, настільки швидка відповідь «Дніпра-1» надломила господарів. Мовляв, ми заб'ємо скільки можемо, а ви нам - скільки захочете. Бо після 25-ї хвилини воротар гостей залишився без роботи до самого фінального свистка. Ні, львів'яни атакували, але вже без ентузіазму. А ось Довбик упустив як мінімум дві можливості збільшити розрив у рахунку ще до перерви. Але спершу на його удар з лінії воротарського зреагував голкіпер, а потім не вистачило буквально кількох сантиметрів, щоб послати м'яч у сітку.

У другій половині зустрічі картина не змінилася. Мало того - складалося враження, що це «Дніпру-1» потрібно забивати. Гості йшли вперед великими силами, а у «Львова» попереду взагалі нічого не виходило. Проте, рахунок залишався «слизьким». Але проблему на 83-й хвилині вирішив Чичиков. Дніпряни відійшли на свою половину поля, немов очікуючи. І дочекалися: Назаренко по правому флангу запустив до штрафного Піхальонка, той виконав простріл у штрафний. І свіжий Чичиков, випередивши суперника, зняв всі питання про переможця матчу.

1:3 - і «Львів» з 1 балом продовжує залишатися абсолютним аутсайдером чемпіонату. «Дніпро-1» набрав 8 очок і піднявся на 9-й рядок турнірної таблиці. У наступному турі обидві команди приймають лідерів: львів'яни «Ворсклу», а дніпряни чекають в гості київське «Динамо».

Українська Прем'єр-ліга. 7-й тур.

«Львів» - «Дніпро-1» – 1:3

 Кравчук (23) - Когут (14), Довбик (25), Чичиков (83).

 Кошман (58), Чірьяк (84) - Назаренко (55), Когут (63), Логінов (79).

«Львов»: Костик, Міхобі, Кравчук, Махмутович, Грисьо (Богунов, 73), Клименчук, Шина, Айнсалу (Чірьяк, 64), Кошман (Казлаускас, 74), Сабіно, Нич. 

«Дніпро-1»: Сарнавський, Адамюк, Тейлор, Логінов, Дубінчак, Ігнатенко, Піхалёнок (Кравченко, 86), Назаренко, Булеца (Цуріков, 72), Когут (Батагов, 72), Довбик (Чичиков, 77).
 

Стадіон: «Арена Львів» (Львів).

Арбітр: Володимир Новохатній (Київ).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Відомо, хто підказав Луніну залишитися на місці перед ударом Бернарду
Футбол | 18 квітня 2024, 12:44 1
Відомо, хто підказав Луніну залишитися на місці перед ударом Бернарду

Тренер воротарів «Реала» вважав, що не стрибати варто лише в одному випадку з трьох можливих

Марсель – Бенфіка – 1:0 (пен. 4:2). Як Трубін програв серію. Відеоогляд
Футбол | 19 квітня 2024, 04:35 0
Марсель – Бенфіка – 1:0 (пен. 4:2). Як Трубін програв серію. Відеоогляд

Дивіться відео голів та огляд поєдинку чвертьфіналу Ліги Європи

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
wicker
Харош! З перемогою брати із берегів Дніпра.
AleksDnipro87
Шедевры от Довбыка и Когута (советую всем просмотреть) — фантастика. На закуску гол Чичикова. Когут на данный момент не без шуток является одним из лучших центральных полузащитников УПЛ, парень набрал невероятную форму, жаль он пропустит следующий матч. Следующий матч против Киева
Mukola Puzh
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dudigo78
Давай Ігорко ще з Рухом не підведи)))
Ростик Карпа
Перемога без запитань! Дніпро чітко на класі розібралось зі Львовом, яке незнало, що робити на полі... Далі екзамен Динамо, удачі Йовічевіч
Dmytro Dmytro
Синій д@ун нарешті здох,повісився?)
a.fedorenko1953
Первый тайм ,а особо голы, были хорошими, но во втором Днепр стал терять массу моментов и потерял уверенность. После этого опять появилась команда Михи., неточные пасы, потери и нервы у ворот.
Муґунот Уух
back to Rivne!
nicksaf
Что-то све одноклассники ШД сегодня проиграли. День удался.