Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 24 жовтня 2020, 12:30
9456
6

РАФАЇЛОВ: «Це головотяпство? Чому Зоря не подарувала Лестеру вимпел?»

За відомостями екс-гендиректора, заборгованість із зарплати в клубі – 4 місяці

| Оновлено 24 жовтня 2020, 12:30
9456
6
РАФАЇЛОВ: «Це головотяпство? Чому Зоря не подарувала Лестеру вимпел?»
Twitter

Колишній генеральний директор «Зорі» Сергій Рафаїлов прокоментував матч Ліги Європи, в якому луганська команда програла англійському «Лестеру» (0:3):

«Зоря» зіграла свій перший матч в нинішньому турнірі Ліги Європи. Звичайно, всім хотілося іншого результату. Але реалії такі. Голову посипати попелом не варто. «Зоря» показала, що у команди з'явився свій стиль, у команди є ігрова дисципліна, футболісти намагаються виконувати установку тренера на гру.

Але, на жаль, командна майстерність, індивідуальна майстерність футболістів у «Лестера» вище. Плюс не вистачило везіння в окремих моментах.

Та й клубні проблеми ще далекі від вирішення. Заборгованість із зарплати вже 4 місяці. Багаторічна причина відсутності зростання «Зорі» в тому, що зароблені клубом гроші йшли не на розвиток клубу, а на виплату боргів із зарплати та виплату поточних зарплат. Боюся, що якщо у клубу не з'явиться надійний і, головне, стабільний інвестор, то на клуб чекає сумне майбутнє.

У вчорашньому матчі здивувала одна подія: Микита Шевченко не подарував капітану «Лестера» клубний вимпел. Це що, економія чи головотяпство керівництва?»

Оцініть матеріал
(92)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vitalii_13UA
Каждый раз одно и тоже от Рафаилова... У них долги, у них все сложно. Сколько интервью с ним было здесь, всегда было про задолженности. Это мы уже поняли. Ты же был в их структуре, что ты не решал эту проблему? Зато 100% на контрактах заработал левые бабки.
Gregor
Рафик никак не угомонится!Не сидится ему в Рашке без Зари
Fan
С.В. вы лично поспособствовали проблемам,которые сейчас есть.!Подписали клаусулы игрокам,которых не планировали продавать за маленькие деньги.Позор !
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
viktor77
Рафаилов,вымпел подарили после игры,не переживай
Alex86 1
сабо # 2, что того поперли начал на дк лаять, что этого