Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 жовтня 2020, 21:19
1839
1

Луїш КАШТРУ: «Гравці Шахтаря повертаються до роботи після карантину»

Незабаром наставник зможе задіяти всіх потрібних йому гравців

| Оновлено 23 жовтня 2020, 21:19
1839
1
Луїш КАШТРУ: «Гравці Шахтаря повертаються до роботи після карантину»
twitter.com/fcshakhtar

Наставник «Шахтаря» Луїш Каштру розповів, що ряд гравців уже вийшли з карантину, отримали негативний тест на коронавірус і можуть повернутися на поле вже в матчі з «Ворсклою».

- Луїш, яка зараз кадрова ситуація?
- Хлопці повертаються після карантину через коронавірус. Вони сьогодні працювали з нами. Буде більше гравців, ніж в минулому матчі.

- Хтось із них потенційно може зіграти з «Ворсклою»?
- Так, деяких вже зможемо випустити на поле.

- Яким чином ви плануєте формувати склад на завтрашній матч, враховуючи дуже щільний графік «Шахтаря»?
- Коронавірус змусив передумати все заново, і зараз ми діємо по-іншому. Багато всього було сплановано, але, на жаль, виконано не буде. Ми реагуємо на ситуацію. Залежно від того, яка гра має бути, розглядаємо її, намагаємося вибрати найкращий склад і підходити до кожної з переможним настроєм - це те, що нас характеризує.

- Прагнучи до великих перемог, часто футболісти віддають багато емоційних і фізичних сил. Як підготувати команду до наступного матчу?
- Кожен гравець - професіонал. Не буває більшого чи меншого: ти або професіонал, або ні. Це асоціюється з багатьма цінностями, в числі яких - мотивація, рішучість, амбіції і велике бажання добре виступити в наступному матчі.

- З огляду на повернення ряду футболістів, чи відчуваєте задоволення? Або в ситуації з коронавірусом ви готові до будь-якого розвитку подій?
- Так, уже готовий до будь-яких ситуацій, які коронавірус може нам піднести. Звичайно, я радий, коли бачу, що хлопці повертаються. Чим більше гравців, щоб робити вибір, тим краще, тим команда буде сильнішою.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nivava
Вот пускай и играют с Ворсклой( не в обиду полтавчан), а в ЛЧ пусть играет составом Шахтёр-дети, у них красивше выходит...