Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
110366
16

Повстання проти Зідана: 5 гравців Реала хочуть відходу французького тренера

Вирішальним для коуча «бланкос» може стати вже найближчий матч чемпіонату проти «Барселони»

Повстання проти Зідана: 5 гравців Реала хочуть відходу французького тренера
Twitter. Зинедин Зидан

Останні дві домашні поразки «Реала» від «Кадісу» (0:1) в чемпіонаті та «Шахтаря» (2:3) в Лізі чемпіонів ставлять під сумнів безхмарність перспектив Зінедіна Зідана на тренерському містку команди.

За даними джерела, не всі футболісти мадридців задоволені співпрацею з Зіданом, а деякі й зовсім хочуть, щоб француз якомога швидше пішов.

Серед «змовників» виділяються п'ять гравців - Марсело, Тоні Кроос, Іско, Марко Асенсіо та Вінісіус Жуніор. Ці футболісти «не зовсім розуміють кадрові та тактичні рішення головного тренера», а тому вважають француза винуватцем усіх бід, що відбулися з «Реалом» останнім часом.

Відзначається, що доля Зідана може вирішитися вже за підсумками найближчого виїзного матчу Ла Ліги проти «Барселони». Нібито в разі поразки і в цьому поєдинку президент клубу Флорентіно Перес буде готовий оголосити про розірвання контракту з Зіданом, на зміну якому чутки вже сватають Маурісіо Почеттіно або наставника молодіжки «Реала» Рауля.

Оцініть матеріал
(982)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vbolivalnyk-Peter
Дивно читати про незадоволення Марсело, який, якби не Зідан вже давно би грав в якомусь іншому клубі, адже до повернення Зізу, бразилець успішно полірував своєю 5-ю точкою лаву для запасних Реалу, і саме Зідан повернув його до основи...
Ilya
Зидан может выстрелить в клубе звезды, точнее выстрелил.
Он не тренер революционер и тактик, он больше мотиватор.
Его дорога из топ клубов - ПСЖ.
В остальных он пролетит, не говоря уже о средняках.
roman75zpr
Нужно этих бунтовщиков в ссылку куда-нибудь в Зарю отослать
zzg77
Он уже раз уходил и Реал сел в лужу. Перес опять хочет сделать Реал посредственной командой.
Саша Яковенко
Второй раз в реку вошёл и ... вышел?
SportsMan
Какой-то странный подход - решать по матчу с Барселоной. Да приятно выиграть, неприятно проиграть, но кто сказал, что Реал должен обязательно выиграть у Барселоны? Ладно там за проигрыш слабым командам, но проиграть Барселоне вообще не показатель.
Yura Юрий
Ели затащили его второй раз, чтоб вот так вот быстро расстаться? не верю..кроме того что тренер , Зидан очень хороший "актив" клуба, который работает на рекламу, инвесторов и тд
Юрий Тютюшев
Кто это там Бунт поднимает) может Зимой их Продать бузотёров! толку то от Футбольных Пенсионеров типа Кросса и Марсело и футболистов которые думают что они что то значат типа Асенсио и Винисиуса )? про "Иско" вообще кто это?
source02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
lenares85
это бред
Trasher311987
Ересь полная
Pol Chopa
Тогда игру Реала поставил К.Анчелотти,а Бенитес(не успел)с Зиданом по накатаной т.е.ничего не ломали,если бы таки уговорили М.Почеттино,он не из тех кого пальчиком поманили и он побежал,еще больше топил бы за Реал.
Bolshoi
Этого лысого барана закопать надо за то, что он сделал с великой командой. Что мы наблюдали вчера, тренировку дубля? Фу бля.