Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 23 жовтня 2020, 10:51
167
0

Fnatic в напруженій боротьбі поступилися Astralis на DreamHack Open Fall

Шведський колектив опустився в нижню сітку турніру

| Оновлено 23 жовтня 2020, 10:51
167
0
Fnatic в напруженій боротьбі поступилися Astralis на DreamHack Open Fall
ESL. Fnatic

Матеріал підготовлений в рамках спецпроекту sport.ua і Parimatch - занурюємося разом в світ кіберспорту - вчимося грати і вигравати

Fnatic поступилися Astralis в півфіналі DreamHack Open Fall 2020 з CS:GO. Матч закінчився з рахунком 1:2 (12:16 Inferno, 16:7 Dust2, 7:16 Overpass). 

Після рівної боротьби на першій карті і впевненої перемоги у другій, шведський колектив не зумів поборотися у вирішальному раунді і поступився.

Astralis були явним лідером цього матчу. Данці вже кілька тижнів лідирують у світовому рейтингу HLTV. Але Fnatic відмінно зібралися на DreamHack Open Fall. Колектив Майкла Golden Селіма на груповому етапі здобув хороші перемоги над OG (двічі по 2: 1), а потім в чвертьфіналі розібрався з North. Все це передбачало боротьбу в півфінальному матчі.

Першу карту шведи почали за сторону терористів і виграли пістолетний раунд. Але закріпити перевагу не вдалося. Лідер світового рейтингу, Astralis взяв форс-раунд і потім зробив ривок і повів з рахунком 7:1.

Але потім Fnatic вдався камбек, команда Робіна flusha Ронквеста виграла шість раундів поспіль і скоротила відставання на карті - 8:7. Але зіграти вдало за сторону CT Fnatic не вдалося. Astralis за рахунок командних дій вигравали раунд за раундом і перемогли на карті з рахунком 16:12.

На Dust2 боротьби не вийшло. Шведський колектив, програвши три перших раунди, зібрався і практично не залишав суперникам шансів. Fnatic з рахунком 10:5 перемогли за CT і дотиснули суперника за терористів. У підсумку 16:7. Потужну карту провів Фредді KRiMZ Йоханссон, який став найкращим за кілами і за рейтингом ADR - 23-10-9 (105 ADR).

Вирішувалася доля виходу до фіналу на мапі Overpass, де гравці Astralis показали впевнений Counter-Strike і в потужному стилі перемогли з рахунком 16:7.

Найкращим гравцем матчу у складі Fnatic став Людвіг Brollan Бролін (50-47-6). А найкращий показник ADR продемонстрував Робін flusha Ронквест - 94.5.

Таким чином, Astralis вийшла до фінал верхньої сітки. А Fnatic продовжать виступи в нижній сітці, де зустрінуться з переможцем матчу Sprout-Heroic. Гра четвертого раунду нижньої сітки відбудеться 23 жовтня о 14:00 за Києвом.

Швидше за все, в нижній сітці Fnatic зустрінуться з ще одним данським колективом Heroic. Данці в останні місяці набрали хорошу форму і вийшли на друге місце в рейтингу HLTV. У відмінній формі лідер Heroic - niko. Незважаючи на це, данці не змогли пробитися у верхню сітку за підсумками групового етапу. Данці зайняли третє місце в групі з Astralis і G2. Данська команда зазнала поразки від Astralis і G2, і обіграла британський колектив Team EndPoint.

Прогноз від Амбассадора Parimatch Zeus

У Fnatic також була складна група, але шведи в ній змогли здобути дві перемоги. Зараз KRiMZ і компанія перебувають в хорошій формі, що показав матч з Astralis. Хоча в ньому шведи і програли, але продемонстрували гру високого рівня і були близькі до перемоги. Тому обіграти Heroic вони також можуть. Тому очікується рівний матч.

А що стосується Sprout, то в цьому протистоянні Fnatic повинні перемагати без проблем. Німецький колектив займає 20-те місце в рейтингу і не може нав'язати боротьбу лідерам. За рівнем гри і класом Fnatic вищі.

Прогноз від аналітиків Parimatch

Fnatic - Heroic - 2:1; Fnatic - Sprout - 2:0.
 

Рекомендована ставка - прохід Fnatic до півфіналу нижньої сітки.

DreamHack Open Fall 2020 проходить з 15 по 25 жовтня в онлайні. Колективи розігрують призовий фонд у розмірі $ 115 тис.

Склад Fnatic:
Фредді KRiMZ Йоханссон
Єспер JW Вескель
Майкл Golden Селім
Робін flusha Ронквест
Людвіг Brollan Бролін

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кубок Азії U-23. Південна Корея не зіграє на ОІ-2024, важка перемога Японії
Футбол | 26 квітня 2024, 02:55 0
Кубок Азії U-23. Південна Корея не зіграє на ОІ-2024, важка перемога Японії

Південна Корея в довгій серії пенальті поступилася Індонезії – 2:2 (пен. 10:11)

NAVI вийшли на перше місце у регіональному рейтингу Valve
Кіберспорт | 23 квітня 2024, 23:53 0
NAVI вийшли на перше місце у регіональному рейтингу Valve

Українська команда очолила престижний рейтинг

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.