Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 21 жовтня 2020, 13:21
1676
4

Андрій ПЯТОВ: «Молодь Шахтаря не гірше ніж гравці, які пішли в топ-клуби»

Воротар «гірників» бачить в молодих футболістах високий потенціал

| Оновлено 21 жовтня 2020, 13:21
1676
4
Андрій ПЯТОВ: «Молодь Шахтаря не гірше ніж гравці, які пішли в топ-клуби»
ФК Шахтар Донецьк. Андрій Пятов

Голкіпер донецького «Шахтаря» Андрій Пятов в інтерв'ю Shakhtar TV поділився очікуваннями від матчу першого туру групового раунду Ліги чемпіонів проти мадридського «Реала».

«Реал» представляти немає сенсу. Це одна з кращих команд. У Лізі чемпіонів досить успішно виступає. Але нічого, ми повинні вчитися. Ми для цього і граємо, щоб зустрічатися з такими командами. Виграємо чемпіонат, потрапляємо в Лігу чемпіонів. Тому, сподіваюся, що ми виконаємо тренерський план і доб'ємося позитивного результату.

Нам не потрібна додаткова мотивація. Ми граємо з «Реалом» на виїзді. Тим більше для хлопців, які мало грали в Лізі чемпіонів, це просто мрія всього життя. І ось шанс їм надали, можливість зіграти проти одних з найсильніших гравців світу і показати себе.

Я впевнений в наших гравцях. Це дуже талановита молодь, яка за потенціалом не гірше за тих гравців, які пішли в топ-клуби. Це моя думка, а підтвердити її ця молодь повинна на футбольному полі. Я сподіваюся, що все буде добре і хлопці покажуть свій рівень.

Поразка суперника в останньому матчі? Ліга чемпіонів і чемпіонат - це різні турніри. Звичайно, це залежить від настрою команди, підбору гравців в певний період. Я не знаю, що там в «Реалі». Я можу відповідати тільки за нашу команду. Ми хочемо зіграти на нуль і домогтися позитивного результату. Це головне завдання, але як ми його виконаємо - тільки гра покаже.

Сезон важкий, тому говорити про якусь готовність важко. Всі команди в підвішеному стані, незрозуміло що відбувається. Бачите, у нас відразу пів команди вибуло, отримали шанс молоді гравці проявити себе. Треба користуватися і виходити з цієї ситуації всім разом і сильнішими», - сказав Пятов.

Матч «Реал» – «Шахтар» відбудеться 21 жовтня в Мадриді. Початок о 19:55 за Києвом.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andre066
Мастер класс кроты покажите!
Александр Шевченко
Та уже говорили про даунецких старперов, Марлосов, Тайсонов и Мораесов перед Интером, что они готовы играть в топ клубах. А теперь уже про олодежь пошла речь. Наша писня гарна й нова... Кроты, когда же вы уже угомонитесь, ну не топ клуб вы, вам уже давно ваше место топ клубы оказывают на протяжении 15 лет, разгром за разгром. Хватит уже эту лапшу для люмпенов вешать, вы обычный середняк, мешок для битья для Реалом, Барс, Интеров и так далее
KARABAS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил