Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 21 жовтня 2020, 12:29
784
3

Олександр ЧИЖЕВСЬКИЙ: «Шахтар може здивувати Реал»

Спеціаліст поділився очікуваннями від поєдинку «гірників» з мадридським клубом

| Оновлено 21 жовтня 2020, 12:29
784
3
Олександр ЧИЖЕВСЬКИЙ: «Шахтар може здивувати Реал»
Footboom. Олександр Чижевський

Екс-гравець донецького «Шахтаря» Олександр Чижевський поділився очікуваннями від поєдинку «гірників» з мадридським «Реалом» в Лізі чемпіонів.

«Головному тренеру «Шахтаря» Луішу Каштру можна тільки поспівчувати: у стартовому матчі групового етапу Ліги чемпіонів з різних причин він не може розраховувати на багатьох провідних виконавців. З іншого боку, у португальського фахівця з'явилася можливість переглянути на серйозному рівні тих футболістів, які тільки претендують на місце у стартовому складі і переконатися, чого вони насправді коштують в битві з грандом - «Реалом».

Хоча у мадридців вибув з ладу тільки один лідер, Серхіо Рамос, я не вважаю, що перемога у них вже в кишені. Адже не дарма кажуть, що шанс домогтися позитивного результату залишається аж до фінального свистка.

На мій погляд, футболістам «Шахтаря» не варто брати на озброєння високий пресинг. Вони ще знаходяться не в оптимальних фізичних кондиціях. Крім того, мадридці вміють майстерно виходити з-під опіки, і тому можна легко отримати неприємності у своїх воріт. Думаю, буде ефективніше зустрічати господарів вже на своїй половині поля, діяти щільно і подбати, щоб не виникали вільні зони, оскільки гравці «Реала» вміло користуються діагональними передачами і пасами врозріз, а в атаці сподіватися на гостроту на флангах і удачу при реалізації декількох гольових моментів. Ще на один важливий момент хочеться звернути увагу: в цьому сезоні навіть грандам світового футболу не вистачає стабільності. Ось і в останньому турі чемпіонату Іспанії «Реал» вважався фаворитом в матчі зі скромним «Кадісом», але примудрився програти на своєму полі. Так чому б і «Шахтарю» сьогодні не здивувати футбольний світ?», — вважає Чижевський.

Поєдинок 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів «Реал» — «Шахтар» відбудеться в середу, 21-го жовтня, о 19:55 за київським часом.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sviatoslav Kudelych
Голим задом?
Archie FireLion
Если выйдут голые на поле, то да, удивят Реал.
zac1310
Нужно попробовать сыграть вторым номером - обороняться, и выбегать в контратаки. С выбеганием - норм, есть Додо, Тете, а вот с обороной... похуже, есть Хачолава и нет Степаненко