Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 21 жовтня 2020, 13:51
1101
3

В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «Не впевнений, що Роналду забив би Динамо»

Кияни обрали правильну тактику на матч із «Ювентусом», вважає фахівець

| Оновлено 21 жовтня 2020, 13:51
1101
3
В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «Не впевнений, що Роналду забив би Динамо»
Sports.kz. В'ячеслав Грозний

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний поділився враженнями про перемогу туринського «Ювентуса» над київським «Динамо» (2:0) в поєдинку 1-го раунду групового етапу Ліги чемпіонів.

«Динамо» в матчі з «Ювентусом» досить правильно вибрало тактику і грало за своїми можливостями, максимально ускладнюючи супернику можливості підходу до воріт. Так, клас дає про себе знати. Мората здорово грає на випередження, він — нападник, який багато забиває. Він забивав і в «Челсі», і в мадридському «Атлетіко», і за збірну Іспанії забиває. Він гравець високого класу. Я не впевнений, що Роналду забив би «Динамо», а Мората забив два, тому що він виконує великий обсяг чорнової роботи.

Думаю, «Динамо» задоволене своєю грою. Засмутилися тільки через результат, адже хотіли досягти більшого. З такою командою, як «Ювентус», багато моментів не створиш. Відкрито грати з «Ювентусом» не можна ні в якому разі. Правильно грали динамівці. І заміни правильно робилися. Я думаю, що десь «Ювентус» вичавив з мінімуму максимум. Я був не проти нічиєї, але, звичайно, було б краще, якби динамівці виграли», — зазначив Грозний.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Barsa_che
Если Роналду будет играть в Италии против Динамо и забьет, Грозный скажет: Ну это же Роналду.
Олександр Фурманов
Ясный перец! Куда Роналду до "Динамо"? Ну "Баварии". Ну "Ливерпулю". Но самому "Динамо" забить? Вот если бы Роналду в "Колосе" играл или хотя бы в "Дніпро-1", а то в составе малоизвестного "Ювентуса" так высоко планку поднимать. Пусть "Ювентус" и Пирло спасибо скажут что "Динамо" не восстановилось полностью от "Руха". Повезло макаронникам, просто повезло. Ничего. В Турине порвём, как Бобик грелку. Лишь бы Супряга не заболел. Роналду потому и не вышел на поле, что боялся выглядеть смешным на фоне Супряги.
bullyUA
Сборной Украины Роналду не забил и шансов не имел. Так с какого перепугу он забил бы Динамо?