Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 20 жовтня 2020, 19:50
442
0

Матч за Суперкубок України серед чоловіків перенесений на пізній термін

А ось жіночий поєдинок між «Хіміком» і СК «Прометей», як і планувалося, відбудеться 24 жовтня

| Оновлено 20 жовтня 2020, 19:50
442
0
Матч за Суперкубок України серед чоловіків перенесений на пізній термін
ФВУ

Сьогодні стало відомо про те, що матч за Суперкубок України з волейболу, в якому повинні були зустрітися краща за рейтингом минулого сезону чоловіча команда «Барком-Кажани» (Львів) і володар Кубку країни «Житичі-ПНУ» з Житомира, перенесений на більш пізній термін. За роз'ясненням ми звернулися до президента Федерації волейболу України Михайла Мельника.

- Так, можу підтвердити, що ця гра, яку планували провести в суботу 24 жовтня у Городку Хмельницької області, на наш превеликий жаль, не відбудеться, - каже Михайло Григорович. - Справа в тому, що ми отримали лист із житомирського клубу про те, що відразу кілька його гравців і тренерів здали позитивний тест на коронавірус. Звичайно ж, ми розуміємо, що в такій ситуації матч проводити не можна, тому прийняли рішення перенести його на інший термін і обов'язково проведемо, коли всі будуть здорові. Ще раз підкреслю, мова йде не про скасування матчу, а тільки про його перенесення. Адже свого часу в 2016 році саме ми запропонували проводити ігри за Суперкубок. Як же тепер ми можемо їх скасовувати?

Щодо жіночого матчу за почесний трофей Суперкубку, то матч між «Хіміком» і СК «Прометей» (якщо більше нічого поганого не трапиться) обов'язково пройде там же у Городку найближчої суботи. Більш того, ми плануємо провести там справжнє волейбольне свято, яке буде присвячено 95-річчю українського волейболу.

На це свято ми вже запросили наших уславлених ветеранів, серед яких будуть олімпійські чемпіони минулих років. Сподіваємося, що зможуть приїхати гравці і тренери чоловічої національної збірної України з волейболу, яка в минулому році увійшла до числа чвертьфіналістів чемпіонату Європи, будуть шанувальники волейболу та молодь. А ще дав згоду бути присутніми на цьому святі президент Європейської Конфедерації волейболу Олександр Боричіч, якого нещодавно знову обрали на цю посаду. До речі, його приїзд в Україну стане першим міжнародним візитом в якості новообраного президента.

Зрозуміло, що в умовах карантину ми не зможемо заповнити трибуни спортивного комплексу глядачами, але обов'язково постараємося зробити так, щоб уболівальники змогли подивитися трансляцію свята і жіночого матчу як по телебаченню, так і в інтернеті.

І ще. У цих непростих умовах пандемії і карантину, в яких виявилася не тільки наша країна, а й весь світ, я б хотів через ваш сайт звернутися до всіх тих, хто любить волейбол, до гравців і тренерів, фахівців та журналістів бути дуже толерантними один до одного, проявляти повагу і витримку. Треба розуміти, що в такому складному становищі може опинитися будь-яка команда, будь-який клуб і будь-який гравець або тренер. Зі свого боку Федерація волейболу України буде і далі докладати всіх зусиль, щоб в нашій країні продовжували проводитись ігри чемпіонату і Кубку України, наші провідні команди виступали в єврокубкових турнірах, а збірні грали на міжнародному рівні.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Тайсон Ф'юрі дав обіцянку на випадок поразки від Усика
Бокс | 19 квітня 2024, 16:11 1
Тайсон Ф'юрі дав обіцянку на випадок поразки від Усика

Британець поділився планами

Збірні України дізналися суперників по фінальним турнірам Євро
Волейбол | 18 квітня 2024, 21:12 0
Збірні України дізналися суперників по фінальним турнірам Євро

Вперше в історії українського волейболу відразу чотири збірні зіграють на чемпіонатах континенту

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.