Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
6009
3

Екс-чемпіон світу: «Лопес з першого раунду змусив Ломаченко себе поважати»

Шон Портер висловився про поразку українця

Екс-чемпіон світу: «Лопес з першого раунду змусив Ломаченко себе поважати»
Bad Left Hook

Колишній чемпіон світу в напівсередній вазі Шон Портер прокоментував поразку Василя Ломаченка від Теофімо Лопеса в бою за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі.

«Бій мене не розчарував. Я тільки що прочитав повідомлення від свого батька, в якому він говорив, що Ломаченко обрав жахливу стратегію. Я з ним згоден.

Ми говорили про те, що Лопесу потрібно змусити Ломаченка поважати себе з самого початку бою. Так він і зробив. З самого початку поєдинку можна сказати, що Ломаченко поважав Теофімо і він не хотів зближуватися з ним, ризикуючи нарватися на атаку. Можливо, Лопес зі своїм тренувальним табором зрозуміли, що Ломаченко починає бої в неспішній манері і він не давав йому включитися в бій аж до другої половини поєдинку», - сказав Портер.

Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Мистер Нокаут
А как все были уверенны в победе скрепоносца. https://www.youtube.com/watch?v=bqCOucZe-mM
bullyUA
Никакой стратегии у васьки не было. Просто Лопес ударами по корпусу загнал ваську в будку. Первые 7 раундов васька выглядел как рыба на берегу. Потом пытался сопротивляться, но к 12 раунду выдохся.
bullyUA
В этом бою все выполнили свои обещания. Васька обещал сделать Лопесу больно и ударил Лопеса головой. Лопес обещал надрать ваське сраку и надрал.