Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 19 жовтня 2020, 20:29
2359
7

Шахтар готується до битви з Реалом

Всі футболісти «гірників» здали негативні тести на коронавірус

| Оновлено 19 жовтня 2020, 20:29
2359
7
Шахтар готується до битви з Реалом
ФК Шахтар Донецьк

До стартового матчу групового етапу Ліги чемпіонів з «Реалом» понад дві доби. 19-го жовтня «Шахтар» провів тренування у Святошині.

У неділю гравці та персонал здавали тести на COVID-19. Пізно ввечері стали відомими результати: усі – негативні (у тому числі у 9 футболістів, у яких коронавірус було виявлено 8 жовтня).

«Гірники» потроху повертаються до повноцінної роботи. Понеділок у тих, хто здавав тести, розпочався з медогляду. За його підсумками завтра буде ухвалено рішення про те, хто вже може тренуватися на повну силу, а кому доведеться втягуватись у процес повільніше.

Перед початком тренування Луїш Каштру провів із гравцями півгодинне теоретичне заняття. За три дні на четвертий після поєдинку чемпіонату України зі «Львовом» відбудеться матч із «Реалом» у Мадриді, й зараз усі думки тренерського штабу та футболістів суто щодо нового єврокубкового старту.

Сесія на полі тривала понад годину й була цілковито спрямована на тактику. З командою працюють В’ячеслав Чурко, Марк Мампассі, Денис Шостак і Данило Гончарук. Останні троє – у заявці «Шахтаря» на Лігу чемпіонів за списком Б, так само, як і Георгій Судаков, який також уже повернувся до ладу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Смотрите, кто вернулся! 👀 Все внимание на Лигу чемпионов! Матч #РеалШахтер – в среду! ⠀ Дивіться, хто повернувся! 👀 Уся увага на @championsleague! Матч #РеалШахтар – у середу! ⠀ #RealMadridShakhtar #Шахтар #Shakhtar #Шахтер #FCShakhtar #FCSD #Україна #Ukraine #Украина #UKR #football #футбол #Донецьк #Donetsk #Донецк #Киев #Kyiv #Київ #Харків #Kharkiv #Харьков #Львів #Lviv #ЛигаЧемпионов #ЛЧ #UCL

Публикация от FC Shakhtar Donetsk (@fcshakhtar)

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nicksaf
Готовиться конечно можно, но Реал выиграет. Слишком большая разница в классе, да и ШД -- сильно возрастная "команда", не потянут, не снимаю вопрос судейства: Реал -- команда блатная, как у нас ШД.
SportsMan
Шахтер готовится к битве. Реал - к тренировке с повышенной ответственностью
J0e777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Игорь Игнатьев
👍👍👍👍👍👍👍👍