Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 20 жовтня 2020, 18:15
2367
0

ПСЖ – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Центральний матч першого ігрового дня Ліги чемпіонів відбудеться в Парижі

| Оновлено 20 жовтня 2020, 18:15
2367
0
ПСЖ – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
AS

У вівторок, 20 жовтня, відбудеться поєдинок першого туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому ПСЖ прийме «Манчестер Юнайтед».

Фіналіст минулого розіграшу Ліги чемпіонів, ПСЖ починає нову єврокубкову кампанію в матчі з «Манчестер Юнайтед». Команда Уле Гуннара Сульшера повертається в головний євротурнір через рік. У минулому сезоні МЮ грав в Лізі Європи, де дійшов до півфіналу. Зараз рівень буде набагато вищий.

ПСЖ - фаворит цього матчу. Але в новому сезоні команда стартувала не зовсім вдало. У чемпіонаті підопічні Томаса Тухель зазнали вже двох поразок від «Ланса» і «Марселя». Тому зараз парижани займають лише друге місце. Невиразні результати на старті сезону можна пояснити відсутністю багатьох ключових гравців через коронавірус. У вересні вірус підхопила майже половина команди. Але зараз команда вирівнялася і здобула п'ять перемог поспіль в Лізі 1.

«Манчестер Юнайтед» провів успішний минулий сезон. Команда вийшла до півфіналу Ліги Європи і фінішувала на третьому місці АПЛ. Сульшер після всіх невдач повернув «червоних дияволів» у Лігу чемпіонів. Під єврокубкову кампанію МЮ добре попрацював на трансферному ринку. Команда посилилася такими гравцями: Кавані, Траоре, Ван де Бек, Теллес. Але поки ці підписання не допомагають команді досягати позитивних результатів. У Прем'єр-лізі «Манчестер Юнайтед» після чотирьох турів посідає 14-те місце (!), маючи лише шість очок в активі. Команда зазнала розгромних поразок від «Кристал Пелас» (1:3) і «Тоттенхема» (1:6). Поразка від «шпор» болюча ще тим, що матч був зіграний на «Олд Траффорд». Погані результати вже спровокували безліч розмов про можливу відставку Уле Гуннара Сульшера. Фахівцю незабаром потрібно виправляти ситуацію, адже далі буде все менше часу.

Кадрова ситуація в обох команд різна. У ПСЖ точно гру пропустить кілька гравців основи, а це, Паредес, Мауро Ікарді, Перейра, Керер і Бернат. Також ризикує пропустити гру Юліан Дракслер. У «Ман Юнайтед» ситуація з футболістами набагато краща. Під питанням на цей матч тільки Туанзебе і Грінвуд.

ПСЖ є фаворитом у букмекерів. Незважаючи на проблеми зі складом, ключова трійка (Неймар, Мбаппе, Ді Марія) в строю. А з урахуванням проблем МЮ в обороні, можна очікувати, що хтось із цих футболістів точно заб'є, а може, і не раз.

Орієнтовні стартові склади:

ПСЖ: Навас - Флоренсі, Діалло, Кімпембе, Курзава, Еррера, Гейє, Верратті, Ді Марія, Неймар, Мбаппе.

«Манчестер Юнайтед»: Де Хеа - Ван-Біссака, Ліндельоф, Магуайр, Теллес, Матіч, Погба, Мата, Фернандеш, Решфорд, Марсьяль.

 

 
  • 1.645
  • 4.34
  • 5.6
Сделать ставку
 
  • 1.66
  • 4.35
  • 5.00
Сделать ставку
 
  • 1.64
  • 4.30
  • 5.20
Сделать ставку

20 жовтня, вівторок

ПСЖ — «Манчестер Юнайтед»
Париж.  Стадіон «Парк де Пренс». 22:00
Пряма трансляція на MEGOGO та «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 2:0
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.