Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 жовтня 2020, 19:59
5317
12

Юрій БАКАЛОВ: «У Луческу немає таких проблем, як у Каштру»

Спеціаліст поділився очікуваннями від матчів українських клубів у Лізі чемпіонів

| Оновлено 22 жовтня 2020, 19:59
5317
12
Юрій БАКАЛОВ: «У Луческу немає таких проблем, як у Каштру»
ФК Рух. Юрій Бакалов

Відомий український тренер Юрій Бакалов висловився про стан «Шахтаря» і «Динамо» напередодні матчів Ліги чемпіонів.

«Цікаво було спостерігати за «Динамо» і «Шахтарем» з прицілом на їхнє майбутнє протистояння в Лізі чемпіонів з «Ювентусом» і «Реалом». У «гірників», як відомо, до гри зі «Львовом» було багато проблем - коронавірус, тому робота була зім'ята. Не позаздриш Луішу Каштру, якому дистанційно доводилося координувати підготовку і усувати недоліки.

Що стосується «Динамо», то у них інша ситуація. Складнощі в підготовці були пов'язані з масовим поверненням футболістів зі збірних і дисбалансом у готовності підопічних Мірчі Луческу. У румунського фахівця було мало часу, але в плюс «Динамо» пішло те, що багато його футболістів отримало повноцінну ігрову практику в Лізі націй і товариських матчах.

За «Шахтар» дуже складно сказати. У тих же Пятова і Степаненка зараз негативні тести на коронавірус, але вони багато пропустили. Гратимуть чи ні, незрозуміло. Функціональна готовність цих футболістів під питанням, і ризик отримати травму великий, адже поєдинок чекає непростий. Плюс до всього Коваленко отримав травму, але ж він забивати почав, і в цілому ожив.

По складу «Динамо» на матч з «Ювентусом» існує велика ясність. У Луческу немає таких проблем, як у Каштру. Наставник динамівців просто варіює склад. Вербич і Родрігес, наприклад, повернулися зі своїх збірних пізно, от і не провели весь поєдинок.

Завданням гірників у зустрічі з «Львовом» було забити швидкий гол, вийшло їх відразу чотири... У «Шахтаря» в підготовці молодих футболістів існує системність - на кожній позиції. Молодь до справжніх випробуваннь готують поступово, і Маркос Антоніо з Тете, і Сіпріано виходять в помаранчево-чорній футболці не перший рік. Зауважу, що «Реал» зараз не в ідеальному стані, плюс Серхіо Рамос, наскільки я знаю, отримав пошкодження, і його участь у матчі з «Шахтарем» під питанням», - сказав Бакалов.

Нагадаємо, що «Динамо» 20 жовтня в Києві зіграє з «Ювентусом», а «Шахтар» 21 жовтня в Мадриді зустрінеться з «Реалом».

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gold11
У Динамо было больше проблем, связанных с травмами и ничего, подтянули молодежь, зато перспектива с молодыми не плохая, лавка и конкуренция увеличилась. пусть и Шахта подтягивает молодежь с академии (если она есть), а не хныкать, что пенсионеры не могут играть.
Bolshoi
У кротов проблема только с честью, своих игроков в сборную не дали. Но получилось здорово, и для сборной, и для до Динамо.
Alex323
Істина в тексті статті.
Читай уважно.
"Складнощі в підготовці були пов'язані з масовим поверненням футболістів зі збірних і дисбалансом в готовності ...
...в плюс «Динамо» пішло те, що багато його футболістів отримало повноцінну ігрову практику в Лізі націй "
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
kerch30
Шахтер подтягивает большую диру Трубина.