Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 18 жовтня 2020, 17:34
1633
0

Інтер — Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Чи зможуть «россо-нері» перервати тривалу серію невдач в матчах проти «нерадзуррі»?

| Оновлено 18 жовтня 2020, 17:34
1633
0
Інтер — Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
sport.24tv.ua

Історичне «Дербі делла Мадонніна» відбудеться в суботу ввечері на міланському стадіоні «Сан-Сіро», мабуть, за найцікавіших обставин за всю його довгу і яскраву історію. Починаючи з 1909-го, команди провели між собою 225 офіційних і 71 неофіційний поєдинок! Але вперше вони зустрінуться в розпал пандемії.

«Інтер» вразила новина про позитивні результати тестів на COVID-19 у кількох гравців, в тому числі у колишнього нападника збірної Англії Ешлі Янга. Раніше протягом тижня позитивні тести здали також Мілан Шкріньяр, Алессандро Бастоні, Раджа Найнгголан, Роберто Гальярдіні і Йонуц Раду. Крім того, в лазареті номінальних господарів «Сан-Сіро» на цей матч знаходяться Алексіс Санчес і Матіас Весіно, а участь Івана Перішіча в дербі - під великим питанням. Плюс дискваліфікацію відбуває Стефано Сенсі. Разом - 10 (!) футболістів, на яких не зможе розраховувати Антоніо Конте.

А тепер згадаємо, що «нерадзуррі» ще без цих втрат не змогли виграти попередній матч чемпіонату, проти «Лаціо». Римляни тоді через травму втратили Штефана Раду вже на 16-й хвилині, через вилучення - Чіро Іммобіле на 69-й. Але зуміли відігратися і звели матч внічию - 1:1. А тепер ослабленою команда зіграє принциповий поєдинок проти лідера турнірної таблиці Серії А!

Тим часом відроджується «Мілан» Стефано Піолі: він почав домашній сезон з трьох перемог поспіль над скромними суперниками, але при цьому не пропустив жодного м'яча (в воротах «Інтера» в трьох стартових турах побувало 6!). І заодно здобув перемоги в перших раундах Ліги Європи - щоправда, лише по пенальті пройшов португальський «Ріу Аве». І, таким чином, до дербі підійшов з ігровою практикою, яка в два рази перевищує кількість матчів у суперника (6 офіційних зустрічей в сезоні проти 3-х).

Так, в «Мілані» також є проблеми з хворими і травмованими. Але на тлі суперника вони не здаються нерозв'язними. Два футболіста «россо-нері» підхопили COVID-19 - це Маттео Габбіа і Лео Дуарте. Анте Ребич заліковує травму ліктя. Але зате Златан Ібрагімович поборов коронавірус. А він вже довів, що навіть 39 років - це якщо і не розквіт футбольних талантів, то поки що і не межа. 3 м'ячі у двох матчах нинішнього сезону - кращий тому доказ!

Ну і наостанок - про цифри. «Мілан» не може обіграти «найлютішого сусіда» з січня 2016-го. З тих пір у 8-ми матчах «Інтер» тричі зіграв внічию і здобув 5 перемог, причому 4 з них - в останніх 4-х матчах. Схоже, саме час «россо-нері» переривати цю тривалу серію. Тим більше, що в офіційних зустрічах «Інтер» поки попереду - 82 перемоги проти 76-ти. Втім, букмекери вважають, що навіть в своєму нинішньому стані «Інтер» залишається фаворитом. Але ми ризикнемо спрогнозувати, що на цей раз «россо-нері» переможуть!

Орієнтовні склади:
«Інтер»:
Ханданович; Де Врей, Д'Амброзіо, Коларов; Хакимі, Брозовіч, Відаль, Барелла, Перішич; Лукаку, Мартінес.
«Мілан»: Доннарумма; Калабрія, К'яєр, Романьйолі, Ернандес; Кессі, Беннасер; Кастільєхо, Хакан Чалханоглу, Салемакерс; Ібрагімович.

 

 
  • 2,34
  • 3,68
  • 3,15
Сделать ставку
 
  • 2,26
  • 3,60
  • 3,20
Сделать ставку
 
  • 2,31
  • 3,60
  • 3,05
Сделать ставку

17 жовтня, субота

«Інтер» — «Мілан»
Мілан. Стадіон «Сан-Сіро». 19:00
ТБ-трансляція на телеканалі Футбол 1
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.