Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
2330
0

Наполі - Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Маліновський і компанія їдуть в гості до Неаполя

Наполі - Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
twitter.com/Atalanta_BC

Четвертий тур Серії А буде багатим на топ-матчі. Звичайно, міланське дербі стоїть окремо, але програму четвертого туру буде відкривати ще один дуже цікавий, особливо для українських любителів футболу, поєдинок - «Аталанта» Руслана Маліновського їде в гості до «Наполі».

Неаполітанський клуб був у центрі уваги протягом усієї 2-тижневої паузи на матчі збірних. У попередньому турі влада регіону Кампанія заборонила команді Дженнаро Гаттузо їхати в гості до «Ювентуса» через два позитивних тести на коронавірус в команді.

В результаті Федерація футболу Італії не тільки вліпила «Наполі» технічну поразку 0:3, але і додатково оштрафувала клуб на одне очко. Правомірність такого рішення у багатьох викликає дуже великі питання, сам «Наполі» планує подавати апеляції в усі можливі інстанції, тому, вже зараз зрозуміло, що ця історія затягнеться на тижні, якщо не місяці.

Що стосується «Аталанти», то команда Руслана Маліновського, разом з «Міланом», поки що йде без втрат. При чому рівень суперників у команди Джан П'єро Гасперіні був вищим - наприклад, у другому турі на виїзді був розгромлений «Лаціо» - 4:1. В цілому в трьох турах «Аталанта» забила вже 13 голів - бергамаски продовжують бити рекорди результативності та закохувати в себе всю футбольну Європу.

«Наполі» на старті сезону також виглядав дуже непогано. До матчу з «Ювентусом» підопічні Дженнаро Гаттузо очок також не втрачали: виїзна перемога 2:0 над «Пармою» і домашній розгром 6:0 «Дженоа». Очевидно, що зустрічаються дві команди, які до паузи на матчі збірних були у відмінній формі. Хоча ця сама пауза завжди помітно змішує карти.

Кадрова ситуація в «Наполі» за час паузи стала кращою, хоча лідер команди, Лоренцо Інсіньє, відновитися не встиг. Також з «Аталантою» не зіграють Пьотр Зеліньскі і Еліф Елмас. Що стосується гостей, то надалі травмований основний воротар П'єрлуїджі Голліні. Також серйозну травму отримав центральний захисник Маттіа Кальдара, який вилетів на три місяці.

Італійські ЗМІ прогнозують появу в основі «Аталанти» на матч Руслана Маліновського. Не в останню чергу це пов'язано з тим, що український хавбек через перебір карток пропускав матч з Іспанією і достроково повернувся в розташування клубу.

Букмекери вважають шанси команд в майбутньому матчі практично рівними. Коефіцієнт на перемогу «Наполі» - 2,55, на «Аталанту» - 2,7. Імовірність нічиєї - 3,9.

Орієнтовні склади:

«Наполі»: Оспіна - Ді Лоренцо, Манолас, Кулібалі, Хюсай - Фабіан Руїс, Бакайоко - Політано, Мертенс, Лосано - Осімхен

«Аталанта»: Спорьєлло - Толой, Паломіно, Джімсіті - Хатебур, Де Роон, Фройлер, Госенс ​​- Гомес, Маліновський - Сапата

17 жовтня, субота

«Наполі» - «Аталанта»
Неаполь. Стадіон «Сан Паоло». Початок - о 16:00
Пряма трансляція на «Футбол 3»
Прогноз Sport.ua — 2:2
 
  • 2,525
  • 3,92
  • 2,74
Сделать ставку
 
  • 2,5
  • 3,8
  • 2,72
Сделать ставку
 
  • 2,5
  • 3,9
  • 2,65
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.