Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Футзал. Кубок України
| Оновлено 09 листопада 2020, 02:33
744
0

Яско (Вінниця) - Інтер (Донецьк). Прогноз і анонс матчу кубка України

Київ-Донецьк-Вінниця на зв’язку!

| Оновлено 09 листопада 2020, 02:33
744
0
Яско (Вінниця) - Інтер (Донецьк). Прогноз і анонс матчу кубка України

Донецький «Інтер» розпочинає свій шлях в кубку України і в місті Києві буде протистояти у першому матчі команді «ЯСКО» зі славетної Вінниці. Для підопічних Віталія Нестерука це буде перший досвід поєдинків такого рівня, але не для всіх гравців донецької команди. Справа в тому, що перед початком сезону команда «Інтер» провела дуже потужну і якісну трансферну компанію, запросивши до своїх рядів досвідчених та провідних гравців столиці. Якщо бути максимально точним, то підопічні Нестерука підсилились Степаненком, Яблоньком, Літвіновим, Удовиченком. Акцент саме на цих виконавців, оскільки в попередніх сезонах Степаненко та Яблонько регулярно грали на всеукраїнських змаганнях в складі команда «Manzana» разом з Віталієм Нестеруком, котрий продовжує грати на найвищому рівні і по суті являється людиною-легендою українського футзалу. Відносно Максима Літвінова, то тут взагалі дуже цікава історія, оскільки цей гравець встиг пограти за харківський «Локомотив»,  а також має досвід гри за кордоном. Якщо говорити про Володомира Удовиченка, то це справжня легенда команди «Де Трейдінг», і новоспечений голкіпер «Інтера» звик до матчів найвищого рівня. Звичайно, в заявці у команди Вадима Дробашка є ще чимало сильних виконавців, котрі гучно про себе заявляли в столиці, але при цьому звітна зустрічі в рамках кубку України стане дебютною. Зазначимо, що підопічні Нестерука дуже потужно розпочали сезон у вищій лізі Києва і мають 4 залікових бали після двох матчів, тому зараз у відмінній формі підходять до кубкових баталій.

 Стосовно команди «ЯСКО», то тут трошки інша історія. Цей клуб з міста Вінниця і вже встиг досягти серйозних результатів. В попередньому розіграші кубку України представники «ЯСКО» змогли обіграти «Продексім-2» на виїзді (матч-відповідь не відбувся через неявку суперника), але зупинились в кроці від фіналу чотирьох, програвши  в двох поєдинках «Де Трейдінгу» (1:3,2:4). Проте, це був гарний досвід, котрий додав ще більше мотивації на сезон 2020/2021. Також нещодавно команда «ЯСКО» виграла всеукраїнський фінал АФЛУ вищої ліги, а Владислав Васалатий став найкращим бомбардиром. Окремо відзначимо, що основний кіпер вінницького колективу з міста Києва, а якщо бути точним, то це Артем Барібан. Цей гравець влітку підтримував форму в чемпіонаті столиці з пляжного футболу і готовий до нових викликів. Цікавим фактом є те, що в складі вінницької команди багато гравців з великого футболу, а дехто навіть встиг про себе заявити в чемпіонатах першої та вищої ліги України. Таким чином можна сказати, що команда «ЯСКО» має набагато більше досвіду і це може стати гарним козирем.

 Важко робити прогноз в цій ситуації, але очевидно, що донецькому «Інтеру» треба максимально якісно зіграти у першій грі, оскільки матч на виїзді буде максимально непростим у всіх аспектах. Саме тому запрошуємо всіх шанувальників футзалу до перегляду онлайн трансляції, насолодитись дуже цікавою грою. Нагадаємо, матч відбудеться 17 жовтня о 17:00, тому не забуваємо про магію числа 17.

Максим Літвінов, «Inter»:

– Як виникла ідея заявитись на кубок України?

– Хотим попробовать свои силы с хорошими командами, пройти как можно дальше, что бы встретится с командами экстра-лиги, амбиции тренера, амбиции президента, амбиции каждого игрока.

– Який процес підготовки у вашої команди під всеукраїнські змагання?

– Одна тренировка у нас проходит с тренером по физподготовке, профилактика во избежание травм. На второй тренировке отрабатываем игровые компоненты, связи в четверках, различные комбинации! Через игры чемпионат Киева готовимся к кубку!

– У Вас колосальний досвід у футзалі, а у декого з ваших партнерів це буде перший матч такого масштабу. Що скажете хлопцям перед матчем?

– Ребятам скажет тренер как действовать, а я могу только подсказать в каких-то моментах. Нужно выходить и играть с максимальной концентрацией!

– Що знаєте про команду "Яско"?

– Об этой команде ничего не знаю. Видел, что они выиграли чемпионат среди аматоров, в том году играли кубковую игру с "Де Трейдинг", хороший боевой коллектив.

– Ви в цьому році без дубля не можете завершити матч. Чи оформить Максим Літвінов два голи у цьому матчі?

– Это для меня не главное, главное результат команды. Готов не забивать вообще, только чтобы  выигрывала команда.

– Що побажаєте вболівальникам?

– Болельщикам желаю самого главного – здоровья, беречь себя, своих родных, болеть за футзал и, конечно, болеть за "Интер".

Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною
Футбол | 25 квітня 2024, 00:08 4
Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною

Український воротар заперечує, що м'яч перетнув лінію

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 14
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.