Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 14 листопада 2020, 19:11
1569
1

Делегація Металіст 1925 в день свята відвідала військовий шпиталь

У День Захисника України харківський клуб і його вболівальники привітали воїнів, які лікуються

| Оновлено 14 листопада 2020, 19:11
1569
1
Делегація Металіст 1925 в день свята відвідала військовий шпиталь

Вже за традицією футбольний клуб «Металіст 1925» і його вболівальники провели акцію з нагоди Дня Захисника України. В її рамках делегація «Металіста 1925» відвідала Військово-медичний клінічний центр Північного регіону та привітала українських воїнів, які проходять там лікування.

Через карантинні обмеження, членам делегації, на жаль, не вдалося відвідати бійців в палатах, але зате вдалося поспілкуватися з ними на свіжому повітрі. За попередньою домовленістю з керівництвом шпиталю, футбольний клуб «Металіст 1925» придбав необхідне обладнання для кабінету психологічного відновлення, а саме ноутбук, мікрофон, штатив, шість крісел-пуфів з логотипом клубу, а також клубну атрибутику.

Харківський клуб завжди підтримував бійців, які на передовій захищають Україну від ворога. У шпиталь приїхала досить велика делегація «жовто-синіх». Це співзасновник клубу Андрій Парнюк, заступник генерального директора Антон Іванов, менеджер по роботі з уболівальниками Ольга Росоловська, гравці команди - Максим Цвіренко, Володимир Коробка, Денис Ндукве, Денис Резепов і Максим Коваленко. Від «Клубу уболівальників» було двоє представників - це Андрій Куликов і Сергій Желавській.

«Клуб уболівальників» на офіційному сайті команди протягом трьох тижнів збирав грошову допомогу військовому госпіталю. До збору коштів долучилися небайдужі харків'яни, за що їм величезне спасибі.

«Ми побажали хлопцям скоріше видужати, повернутися до строю, повернутися до родин. Гадаю, така підтримка, наше привітання і слова подяки допоможуть хлопцям подолати свої хвороби і додадуть впевненості у швидке й успішне одужання. Незважаючи на складну обстановку з коронавірусівом, нам вдалося провести акцію. Сподіваюся, традиція вітати наших захисників матиме продовження і в наступному році», - прокоментував відвідування шпиталю заступник Генерального директора ФК« Металіст 1925» Антон Іванов.

Настрій у пацієнтів військового госпіталю та медперсоналу після такого відвідування і таких привітань був відмінним, у відповідь вони побажали футболістам хороших результатів на футбольному полі і виконати завдання виходу в Українську Прем'єр-лігу.

Футбольний клуб «Металіст 1925» бажає всім українським воїнам, які зараз знаходяться на лікуванні в медичних установах України, якнайшвидшого одужання, а тим, хто на передовій - перемоги над ворогом і повернення до своїх родин, до своїх коханих і близьких вже найближчим часом.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 07:31 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Саша Зардунов
Респект клубу и болельщикам.