Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 04 листопада 2020, 13:50
1876
0

Англія – Данія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Данці будуть штурмувати «Вемблі»

| Оновлено 04 листопада 2020, 13:50
1876
0
Англія – Данія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
thefa.com

У середу, 14-го жовтня, в рамках четвертого туру Ліги націй збірна Англії на лондонському стадіоні «Вемблі» зустрінеться з Данією. Минулої неділі після вольової перемоги над Бельгією «леви» очолили свою групу. Таким чином, команда Гарета Саутгейта, яка в дебютному розіграші турніру стала «бронзовим» призером, має хороші шанси знову вийти у Фінал чотирьох і поборотися за титул. Хоча місяць тому перспективи збірної Англії так райдужно не виглядали. Вимучена перемога над Ісландією з голом в компенсований час і нудна безгольова нічия в Данії не додавали оптимізму шанувальникам англійської команди.

Збірна Данії майже виконала програму-мінімум по збереженню прописки в найсильнішому дивізіоні Ліги націй. При цьому команда Каспера Хьюлманда цілком може поборотися за перше місце, і в цьому контексті протистояння на «Вемблі» стає ключовим. Перед візитом на Туманний Альбіон данці здобули впевнену перемогу над Ісландією, якій забили три голи.

Збірна Англії в поточному вікні для міжнародних матчів змушена обходитися без травмованого Рахіма Стерлінга. Втім, при наявності Гаррі Кейна і Домініка Калверта-Льюіна зазначена втрата бойової одиниці цілком восполнима. Також своїм партнерам в майбутньому поєдинку не зможуть допомогти Кіран Тріпп'єр і Бен Чілвел. У Данії всі основні футболісти в строю, включаючи лідерів К'єра та Еріксена. «Що у них є спільного, так це те, що вони люблять грати і люблять момент суперництва. Обидва (К'єр і Еріксен - прим.) прагнуть стати сильніше і є прекрасним прикладом для нашої молоді», - зазначив наставник данської дружини.

Відзначимо, що в матчі проти Бельгії припинилася «суха» серія англійців, яка тривала рівно рік. За цей період «леви» провели шість поєдинків, зумівши в цих зустрічах зберегти свої ворота в недоторканності. Крім того, збірна Англії в домашніх стінах виключно перемагає з вересня 2018 року, коли «леви» на своєму полі поступилися Іспанії. Данці всього три рази в історії обігравали більш іменитих суперників. «Леви» здобули дванадцять перемог в очних дуелях з данською збірною, а ще в п'яти зустрічах була зафіксована нічия.

Орієнтовні склади:

Англія: Пікфорд, Магуайр, Коді, Дайер, Сака, Райс, Хендерсон, Александер-Арнольд, Решфорд, Кейн, Санчо.

Данія: Шмайхель, Сков, Крістіансен, К'єр, Васс, Хейберг, Ділейні, Брайтвайт, Еріксен, Поульсен, Дольберг.

 
  • 1.736
  • 3.9
  • 5.4
Зробити ставку
 
  • 1.73
  • 3.80
  • 5.20
Зробити ставку
 
  • 1.72
  • 3.85
  • 5.10
Зробити ставку

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.