Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 жовтня 2020, 15:21
52247
51

ТАЙСОН: «До Шахтаря претензій немає, але час настав»

Здається, на цей раз бразилець дійсно налаштований рішуче

| Оновлено 13 жовтня 2020, 15:21
52247
51
ТАЙСОН: «До Шахтаря претензій немає, але час настав»
Instagram. Тайсон

Вінгер «Шахтаря» Тайсон розповів, що має намір найближчим часом обговорити з рідним для нього «Інтернасьоналем» питання повернення в Бразилію, яке стане можливим влітку наступного року після закінчення контракту з «гірниками».

«Минулого тижня у нас була розмова. Відбулася зустріч між моїм агентом і представниками «Інтернасьонала». Ми почали діалог. Сподіваюся, на цей раз він буде мати щасливий кінець».

«Я думаю не про те, щоб залишатися за кордоном, а про повернення додому. Я вже розмовляв з друзями, з сім'єю. Вони розповідають мені все, що відбувається, але я хочу бути вдома. В Україну я приїхав в 21 рік, був наляканий, подумав, що приїду, а через рік повернуся в «Інтер». Але тут я вже 11 років. До «Шахтаря» претензій немає, але час настав. Я вже передав їм це. Я сказав, що дуже поважаю їх, але не збираюся продовжувати контракт. Вони попросили мене подумати. Але вони вже знають, що наступного року я більше не буду частиною команди».

«Все набагато, набагато ближче. У мене є два місяці, після чого я зможу підписати попередній контракт. Тому ми дуже близькі до того, щоб це відбулося».

«Я просто хотів подарувати своїй матері будинок, щоб вивести свою сім'ю з тієї ситуації, в якій ми живемо в Пелотасі. Я не скаржуся на життя, тому що воно зробило мене тим, ким я є сьогодні. Колись я просто хотів оплачувати рахунки за електрику для моєї мами, яку їй відключили. І в підсумку я домігся приголомшливих результатів у футболі. Це не через гроші. Якби це було так, то я б погодився на пропозиції з Китаю або Саудівської Аравії. Моє рішення не підпорядковане грошам, воно продиктоване сім'єю, моєю донькою, яка далеко від мене, моїм батьком, який, слава Богу, вже три роки одужує від раку. Я хочу бути з ними поруч, і довести свою прихильність», - сказав Тайсон в спілкуванні з журналістом Лусіано Поттером.

Нагадаємо, раніше неодноразово повідомлялося про бажання Тайсона покинути «Шахтар» після завершення контракту, який у нього розрахований до липня 2021 року. Також зазначалося, що «гірники» пропонували бразильцеві обміркувати продовження договору ще на два сезони.

Оцініть матеріал
(310)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів
Футбол | 10 травня 2024, 04:50 1
Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів

Тоні Кроос брав участь у фіналах двічі з Баварією та вп'яте з Реалом

ФОТО. Реакція Довбика на пропущений гол Жирони на 90+9-й хвилині
Футбол | 11 травня 2024, 00:48 0
ФОТО. Реакція Довбика на пропущений гол Жирони на 90+9-й хвилині

10 травня жиронці втратили перемогу в матчі 35-го туру Ла Ліги проти «Алавеса» (2:2)

Коментарі 51
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Серега Чичирко
Моторчик Шахты, всегда отдавал себя по максимуму и бежал когда уже никто не бежал.Спасибо ему за 11 лет в Метале и Шахте, за дриблинг и скорость которые радовали наш глаз, за супер голешник в метале в ЛЕ, даже на пальцах руки тяжело перечислить сколько иностранных игроков на таком уровне отдало 11 лет УПЛ еще и на таком уровне
Maks23
Шахтеру помог сильно.. удачи..
dd dent
А какие могут быть особо у шахте претензии, учитывая ск. $ он нагрёб там за эти годы и то что он себе квартал на родине может построить, не то что за свет заплатить
Sheva19
11 лет В Украине Бразилец и Причем хороший ему памятник надо поставить но зароботал человек денег а на родину тянет всегда тем более годы уже он уже не понятенет а на лавке сидеть или как Конопля пешком ходит по полю зачем
Николай Власов
СПАСИБО ЗА ВСЁ ЗА ИГРЫ В МЕТАЛЛИСТЕ И ШАХТЁРЕ УДАЧИ В ДОЛЬНЕЙШЕМ ДА ТАЙСОН СЕМЬЯ ЭТО СВЕТОЕ УДАЧИ ТЕБЕ!!!
AdvocatusDei
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
KARABAS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
vitaha33
Тайсон класний гравець, все має свій початок і свій кінець. Удачі йому
Michel
Тайсон - суперигрок. По праву признавался лучшим игроком года в Украине. Считаю его стержнем команды на сегодня. Если уйдет - будет проблема. Даже на подходе и близко равных ему нет. Он сделал очень много для команды. Думать об уходе? Конечно имеет право....
source02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Barsa_che
Тайсон в Украине может играть до 40 лет. А если перейдет в топ клуб 2 - 3 года, так как ему практически 33. Если все таки Тайсон решит уйти, это будет большая потеря не только для Шахтера, а и для всей Украины. Таких игроков в Украине остались единицы. Тайсон! Оставайся в Украине!
axylinam
Тайсон в последнее время играет намного хуже,чем раньшу,саботаж одним словом,Шахтёр зря его не продал раньше за большие деньги,а сейчас безусловно лучше отпустить,а то скоро ни одного бразильца в клуб не заманишь
Бондаренко Александр
Классный игрок а за сборную не играл
zac1310
Не очень понимаю болельщиков Шахты, хаюших своего (да и вообще в украинском чемпе) лучшего лега.
Тайсон лучший, но если хочет пусть уходит, главное, наиграть сменщика. В Соломона я чёй-то не оч верю, по мне, так Тете лучше подходит.
Brian
Пора отпускать, Тайсон много для Шахтёра сделал. В этой ЛЧ он всё равно не поможет.
Georgii Kovalenko
Дивно як долбайоби-палкіни будут його надалі тримати.
Trasher311987
Будет огромаднейшая потеря для клуба.
Его в команде 4 года некем заменить.
tima fialko
Це вже не той Тайсон.Не влаштовував би скандал,все б вирішилось по-людськи і можливо рівень гри так сильно не впав.Сам винен.А те що він підсилив "Шахтар",це безсумнівно.За що і вдячність.Хай щастить!
Maks7777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Elblanko
Це той самий Тайсон, який українозуаатися хотів???? Це той що хотів за Україну грати???? Ось вам і натуралізація, і так само буде і з марлос, і з мораєсом. Закінчиться футбольна кар'єра і всі вони протікають. А своїх так і не виховаємо.
А футболіст він топовий.