Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 13 жовтня 2020, 08:33
17431
29

Андрій ШЕВЧЕНКО: «Мета збірної України - залишитися в Дивізіоні A»

Наставник розповів про ситуацію в команді перед матчем з Іспанією

| Оновлено 13 жовтня 2020, 08:33
17431
29
Андрій ШЕВЧЕНКО: «Мета збірної України - залишитися в Дивізіоні A»
uaf.ua

Наставник збірної України Андрій Шевченко відповів на питання журналістів перед завтрашнім матчем Ліги націй проти Іспанії.

«Поки проблем зі здоров'ям немає, хлопці відновлюються. Сьогодні буде ще групове тренування. Тести повернулися всі негативні, продовжуємо готуватися на нашому плану».

Про матчі проти Іспанії: «Наші футболісти роблять максимум того, що вони можуть. У Іспанії зараз команда сильніша, всі останні роки вона сильніша. У наших гравців є мотивація показати гру. Є план на матч, розкриватися особливо не будемо. У суперника є перевага в класі і якості. Потрібно поміняти структуру в обороні, зіграти компактно і агресивно. Іспанці добре використовують фланги, і якщо ми зможемо їх перекрити, то ми спробуємо дати бій. Звичайно, ми аналізували перший матч з Іспанією. Я багато разів його дивився. Але сам матч буде іншим, тому і підготовка інша. Працювати персонально проти Фаті? Зараз просто один в один недостатньо, потрібна підстраховка. Важливо, щоб ми відновилися, тому що потрібно багато сил. Нам завжди було складно грати дві гри поспіль, а зараз буде три зустрічі поспіль. Сподіваюся, вболівальники нам допоможуть».

Про дискваліфікацію Маліновського: «Будемо ще визначатися, хто замінить. Буде тренування, там подивимося. У мене є ідеї, як і що робити. Визначимося завтра. Я думаю, що для кожного з нашого гравців - це шанс. Іспанія прекрасно розуміє, в якому ми стані, у нас немає 8-9 гравців основи. Матч з Німеччиною показав, що хлопці, проявляючи характер і волю, продемонстрували хороший футбол. Ми раді, що вболівальники повернулися на трибуни. Ми відчули вже їх підтримку».

Про рівень і завдання в Лізі націй: «Кожного місяця ситуація змінюється, якщо говорити про рейтинги і місця. Як можна судити про рівень команди, якщо немає більшості основних футболістів. Так що це шанс для молодих гравців. І для них це величезний досвід. Три такі ігри в жовтні, так в листопаді ще три таких же буде. Ми прагнули цього рівня. Я говорив, що для нас буде величезною удачею залишитися в Дивізіоні А».

«Зараз у нас 3 очки, і ми будемо робити все, щоб залишитися тут. Мета - залишитися в Дивізіоні A Ліги націй».

Оцініть матеріал
(114)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шахтар – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 11 травня 2024, 15:35 357
Шахтар – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Поєдинок головних претендентів на золоті медалі проходитиме на «Арені Львів»

Перше золото та професійний прогрес Пушича
Футбол | 12 травня 2024, 06:10 10
Перше золото та професійний прогрес Пушича

Трохи більше, ніж за півроку перебування в Україні, боснійський фахівець вже завоював чемпіонство

Коментарі 29
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Доброгорский Юрий
Достаточно обыграть Швейцарцев во втором матч и мы останемся в дивизионе А...
Друзья, это нормально так дуть. Не лучший пример но перед домашнем ЧМ рАссия играла кучу товарняков против лучших сборных мира, всем сливалась по полной, но на ЧМ дошла до 1/4 и на фоне всех смотрелась не плохо. Сейчас у нас шанс набить шишки и подготовится к ЕВРО...
Повторюсь, главное остаться в когорте лучших и далее иметь в спарингах топ соперников. Мы будем програсировать только играя против лучших.
Успехов нашей сборной.
bolela11111
Я желаю Андрею Николаевичу, и нашим парням удачи. Молодцы что вышли в группу А и набираются опыта. Это большое достижение и огромная возможность для роста. Я бы очень хотел что бы смогли остаться в этом дивизионе. Результаты (СЧЕТ) меня не беспокоят, все-таки не Евро и не ЧМ. А вот опыт.. это то-что надо. Лишь бы подтягивались к уровню своих оппонентов. Пускай и через болезненные игры.
Что не делается, все к лучшему. Второй состав у нас играл? Ну так они станут сильнее и получат понимание уровня к которому стремиться.
Еvg Boyko
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Дмитрий Украинский
Если защитники завтра будут терять своих игроков в штрафной, то будет полная жопа. Нужно и за мячом следить и за игроками перемещением ибо они очень хорошо играют без мяча, то бишь открываются и перемещаются. Нужно буквально привязываться к ним, но играть без фолов.
Alexsandr B
Ну похоже всё идёт к тому что этого турнира вообще скоро не будет...
vitaha33
Які 9 гравців основи? Про що він? Пятов, Кривцов, Матвієнко, Степаненко, Зінченко. Решта гравці ротації
Eagle
С таким тренером как Шева,команда в оставшихся матчах не наберёт и одного очка.
ZnatokFootbola
"Есть план на матч, раскрываться особо не будем..."
- план заключается в автобусе на собственном участке поля с взрывными забегами через все поле группой игроков из двух-трех человек. Акцент на контратаку.
А как же тотальный прессинг на чужой половине поля, ситуационное размещение игроков с мячом на чужой половине поля и розыгрыш комбинаций возле их штрафной?
Нет, ВЫ ЭТОГО НЕ УВИДИТЕ.
Потому что трус Андрюша, это тебе не Скрипник или любая немецкая команда с акцентом перемещения игроков на поле соперника и доминирование.
Вы скажите, да это же Испания... А как Вы их тогда собираетесь обыграть?
Контрами? Вот и весь футбол)
Андрея нужно менять на Скрипника или более опытного иностранца.
Vytas Meskauskas
Да, это ужас. С таким настроем и тактикой может будет момент или два . Команда по духу и тактике катится за первую сотню в рейтинге.
ternow
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
waw
наші здатні на більше,але з толковим тренером,а з шевою так і будуть влітати і радіти,що не 0-5,проти іспанії,навіть нинішньої німеччини,забиваємо самі собі,а переглянути заміну п"ятову нікому не цікаво,тепер буде безальтернативний бущан,динамо або шахтар,про решту клубів шева і знати не хоче
★  Дядя Стёпа ★
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Maks7777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил