Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 жовтня 2020, 13:22
1182
1

Маріуполь лишився півзахисника до кінця року

Олексій Кащук отримав травму плеча

| Оновлено 12 жовтня 2020, 13:22
1182
1
Маріуполь лишився півзахисника до кінця року
ФК Маріуполь. Остап Маркевич

Головний тренер «Маріуполя» Остап Маркевич розповів, як його підопічні заповнюють паузу в чемпіонаті УПЛ, викликану матчами збірної України в Лізі націй.

«Перед жовтневою перервою наша команда тривалий час перебувала поза Маріуполем, граючи на виїзді. Тому після повернення додому, перш за все, важливо було відновитися. Футболістам був наданий відпочинок. Але кожен з них отримав індивідуальне завдання, чим потрібно займатися в останній день перед прибуттям в тренувальний табір. Була пропозиція зіграти спаринг з «Дніпром-1», однак за рядом причин вирішили відмовитися. Зараз у розпалі підготовка до матчу шостого туру з «Минаєм», а наш селекційний відділ зайнятий пошуком флангового півзахисника. Справа в тому, що через травму плеча Олексій Кащук вибув до кінця року, і йому потрібно знайти заміну.

Ми вже адаптувалися до того, що поки всі домашні поєдинки доводиться проводити в гостях. Через кілька днів знову потрібно збиратися в далеку дорогу — на захід України. Але іншого виходу немає, головне, що повним ходом йдуть роботи по заміні газону на місцевому стадіоні, він буде одним з найкращих в країні. Так що із нетерпінням чекаємо 5-го грудня, коли в поєдинку 12 туру чемпіонату УПЛ будемо приймати в Маріуполі київське «Динамо», — зазначив Маркевич.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Леонид Кантор
Уважаемый Остап! А ваш селекционный отдел не мог, до закрытия трансферного окна арендовать у Шахтера = Сиприано, до зимней паузы? Ведь Каштру бестолково использует Маркиньоса, переучивая его в защитники, а он прекрасно играет на любой позиции в атаке + он двуногий и Вам был бы как раз очень эффективным!