Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 09 жовтня 2020, 23:15
13730
69

Андрій ШЕВЧЕНКО: «1:7 - це дуже багато. З хлопцями відбулася розмова»

Наставник збірної України поспілкувався з пресою перед матчем Ліги націй

| Оновлено 09 жовтня 2020, 23:15
13730
69
Андрій ШЕВЧЕНКО: «1:7 - це дуже багато. З хлопцями відбулася розмова»
uaf.ua

Тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про ситуацію в збірній України перед матчем Ліги націй проти Німеччини 10-го жовтня.

Про поточну ситуацію: «Прийшли результати тестів останні, і у нас все добре - ніхто з гравців і тренерів не випадають. Результат матчу з Францією? У нас відбулася серйозна розмова з хлопцями. Незважаючи на ситуацію, гравці, яких ми викликаємо, повинні брати на себе відповідальність. Думаю, що 1:7 - це багато, дуже багато. Була серйозна розмова, подивимося тепер на реакцію. Для всіх важливо добре зіграти наступний матч. Бущан? Були рикошети, якісь неймовірні голи. У Франції перед матчем ми здавали тести, ніхто не розумів, хто зіграє, а хто ні. Зараз спокійніше, тести прийшли і ми розуміємо, хто зіграє».

Про те, навіщо було грати з Францією: «Регламент змушує нас грати. Всі в рівних умовах, але великі збірні мають перевагу - у них великі склади. Якщо ми втрачаємо 1-2 гравця, то це сильно впливає. Останні 1-2 роки ми граємо практично одним складом, а в грі з Францією у нас не було 8-9 футболістів. Але в матчі з Німеччиною у нас велика мотивація, ми граємо вдома проти топ-суперника».

Стиль гри збірної України: «Якщо ви бачили останні матчі з Іспанією, Швейцарією, Францією, то ми не грали першим номером. Ми сьогодні не в змозі конкурувати з цими командами, якщо у нас немає належного складу, найкращого складу. Грати першим номером з такими грандами нам важко. Але від наших принципів ми відходити не будемо - короткі-середні передачі, контроль м'яча. У нас є варіанти. Ми це покажемо, але у нас були молоді гравці, які не провели з нами жодного тренування перед Францією. Навіть 1-2 гравця травмованих - це втрата. А якщо немає 8-9 футболістів, то це проблема».

«Моє завдання підготувати команду на 2021 рік, коли почнеться відбір до ЧС і літній чемпіонат Європи. І тому з хлопцями відбулася серйозна розмова».

Про дозаявку Олександра Шовковського на матч з Францією: «Думаю, мене змусило заявити його тільки те, що ми не могли тоді нікого більше заявити серед воротарів. Ми дізналися, що могли заявити Сашу, і якщо була б необхідність, то йому довелося б вийти. Для мене статистика не грає великої ролі, та статистика з приводу якої ви говорите по Саші Шовковському».

Про вболівальників на трибунах: «Ми дійсно скучили по фанам. Ми граємо для них. Думаю, рішення пустити людей приймалося зважено. З моєї точки зору, футбол без глядачів - це важко. З цієї точки зору ми раді, але важливо, щоб все це було в рамках».

«Судячи з поточного стану, збірні з не дуже сильними чемпіонатами знаходяться у важкій ситуації. У нас немає великого складу. Втрачаємо когось через травму або хворобу - це важко для нас».

Оцініть матеріал
(98)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Мудрик залишав поле у матчі з Тоттенхемом під овації вболівальників
Футбол | 03 травня 2024, 07:22 1
ВІДЕО. Мудрик залишав поле у матчі з Тоттенхемом під овації вболівальників

Михайло допоміг «Челсі» обіграти «шпор» з рахунком 2:0 у перенесеному поєдинку АПЛ

Стала відома сума відступних за Довбика. Цікавляться два топ-клуби
Футбол | 03 травня 2024, 18:04 1
Стала відома сума відступних за Довбика. Цікавляться два топ-клуби

«Атлетіко» та «Челсі» – одні з фаворитів на трансфер нападника

Коментарі 69
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Юрий Тютюшев
Правильно 7:1 это много! а то тут кто то говорит подержать сборную нужно!!! выпороть нужно!!! а не подержать!!! сборная Лихтинштейна так не проигрывает))) а там играют плотники бармены!! а тут проф футболисты!!
Alexsandr B
Какие бы не были проблемы, но вышли же проф.футболисты, а не набрали парней со двора..сейчас уже Андорра, Фареры так не проигрывают ..это реально позорище
Сергей 1
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Pavel Yakimovich
так, спустя 4 года у руля сборной - пазик жалуется, что были игроки молодые, которые и не тренировались со сборной, интересно чей это прое... просчет?
притом прошу заметить, что значимость молодежи показал сначала фати(17 лет), теперь камавинга(17 лет)
чет там смущения нету изза молодых, а мы страдаем, если пенсионеры 30+ не приехали.
подход класс, отработать евро видимо и свалить куда нибудь в милан, а вы тут разбирайтесь
dd dent
Какое-то особо ни о чем вью, лучше б задали вопросы что это было такое за последние матчи, учитывая что мы не карлики вроде бы были в футболе, что насчет состава в будущем, в частности по пенсам той же шахты и как он видит далее комплектацию команды, ну и уточнить какие результаты и ожидания от сл 2-х матчей, прогнозируемые погромы и перепуганные все в нашем составе?
Dmitriy410
Искренне верю что выйдет состав боевой, который настроен на результат без бессмысленных игроков дворового футбола Макаренко, Зубкова, Харатина...
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ukraine_Kiev_Fan
Вы внимательно читали? "Ребята не успели провести ни одной тренировки".... Вы врубаетесь? ЭТо просто пацанов в футбол позвал играть, объяснив пожелания на игру и вперед против Франции. Да, 1:7, да обидно, но не так, как на евро с ирландцами и поляками, когда даже моменты не создавались. Тут хоть интересно смотреть было. Просто когда 70% команды играет впервые друг с другом да еще и против ТОП соперника, то это жесть.
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Alexsandr B
Хватит уже этих иллюзий, СБУ - это хороший крепкий середняк, но с топами мы летим в одну калитку, иногда можем сыграть в ничейку или даже выиграть, но только когда этим топам ничего не нужно уже ..да была победа над Португалией, но это исключение подтверждающее правило...а все эти розсусоливания что они таким образом учатся абсолютная ложь, чтобы научиться нужно играть с ними раз в неделю а не один раз в три года или и того больше...
Mac_Gyver
Удивляют люди, считающие, что банальным запугиванием и порицанием можно заставить человека добиться высоких результатов. Типичная совковая психология. В солидных зарубежных учреждениях с персоналом работают совсем по-другому.
Mac_Gyver
С Шевиной тактикой на последние игры другого результата и быть не могло. Играть в тики-таку с Испанией чревато. Футболисты тут не при чём. Пианист играл как умел.
Yura Юрий
«Если вы видели последние матчи с Испанией, Швейцарией, Францией,..... Мы сегодня не в состоянии конкурировать с этими командами" И со Швейцарией???! сливайте воду, приехали
никовіліст
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
erty
dd dent, 09.10.2020 21:51 0
erty, 09.10.2020 21:45
кому надо тот поймет-тебе не дано АК
Вот ты турок конечно. Чего решил что я АК?
-тело предупредили за "турок"?
никовіліст
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Fredee
to Сергей 1, 09.10.2020 19:43
Не хочешь вспомнить с кем Металлист завоевал(!!!) серебряные медали?
Maks7777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Fredee
Привыкай!
Андрюша и прочие...!
Скоро нам запретят вспоминать все что было до 2014 года.
Так сказать следуя "закону о додемайнданизации". )))
********************
Давай-те вспомним 4 (четыре!!!) клуба в весну 2014!
Давай-те вспомним Металлист Харьков!
Давай-те вспомним Днепр Днепропетровск!
...И еще много хорошего вспомним (не чета сегодняшнему)!
Вспомним - пока эти воспоминания не запретили....