Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
1560
0

СВІДЕРСЬКИЙ: «Так, збірній України дали стусана, але не треба заганятися»

Експерт висловився про гру української команди з Францією

СВІДЕРСЬКИЙ: «Так, збірній України дали стусана, але не треба заганятися»
ТК Футбол. В'ячеслав Свідерський

Колишній захисник збірної України В'ячеслав Свідерський прокоментував розгромну поразку від Франції (1:7) і поділився очікуваннями від матчів з Німеччиною та Іспанією в Лізі націй.

«Життя на цьому не закінчується. Так, збірній України, яка грала експериментальним складом, дали хороший урок. Деякі гравці ще, мабуть, не розуміють всі вимоги, і яку футболку вони надягають. Тим не менш, не потрібно заганятися, а рухатися далі. Попереду не менш важливі матчі, на які необхідно серйозно налаштовуватися. Упевнений, що ця осічка допоможе синьо-жовтим. У хлопців на матчі Ліги націй проти німців та іспанців буде подвійна мотивація.

У матчі зі збірною Франції українці отримали стусана. Раніше ми не грали так часто з такими серйозними суперниками, за винятком хіба що португальців. Світові лідери, якими є іспанці та французи, показали, що рівень українського футболу поки помітно поступається. Зараз пишеться нова історія, ми пробилися в еліту, тому і до себе потрібно пред'являти підвищені вимоги, якщо ми хочемо добиватися якихось серйозних результатів.

Відсутність гравців «Шахтаря» психологічно позначилося на збірній. Деякі виконавці «Шахтаря» є ключовими в складі головної команди країни, тому за такий короткий період часу рівноцінно замінити цих хлопців не представлялося можливим.

Потрібно дивитися правді в очі і розуміти рівень суперників. Тим більше, що зараз не всі лідери нашої збірної мають повноцінну ігрову практику в своїх клубах, як це було, наприклад, рік тому. Тому, на мій погляд, не програти в майбутньої спарці, стало б хорошим результатом для збірної України», - сказав Свідерський.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 12:41 2
Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Досвідченим центральним захисником цікавиться «Металіст 1925»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.