Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
7407
8

ЄЗЕРСЬКИЙ: «Можливо, нам ще рано грати з такими європейськими монстрами»

Експерт висловився про розгром збірної України від Франції (1:7)

ЄЗЕРСЬКИЙ: «Можливо, нам ще рано грати з такими європейськими монстрами»
ФК Динамо Київ. Володимир Єзерський

Колишній гравець збірної України Володимир Єзерський поділився враженнями про поразку української національної команди від Франції (1:7) у товариському матчі.

«Всі ми прекрасно розуміємо, в якій ситуації опинилася команда Андрія Шевченка, і скільки часу було на підготовку до матчу з діючими чемпіонами світу, тому критикувати колектив я просто не маю морального права.

Ніхто не хоче так поступатися, але, на мій погляд, ця гра для тренерського штабу збірної, як і матч Ліги націй проти іспанців, дасть хорошу їжу для роздумів при підготовці до фінальної частини чемпіонату Європи.

Через відсутність гравців «Шахтаря» наставник синьо-жовтих дав шанс проявити себе найближчому резерву, молодим футболістам. По-різному можна оцінювати дії гравців, але не всі впоралися з покладеними на них обов'язками.

У першому таймі наша команда була скутою, переважно самі собі привозили небезпеки біля своїх воріт. Можна було програти і з меншим рахунком, якби хлопці діяли так, як в дебюті другого тайму.

Можливо, нам ще десь і зарано на рівних грати з такими європейськими монстрами. Але я впевнений в одному, що цей досвід допоможе багатьом нашим футболістам в професійному зростанні», - сказав Єзерський.

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Прокол організаторів. Вага Усика на зважуванні була оголошена неправильно
Бокс | 18 травня 2024, 01:17 5
Прокол організаторів. Вага Усика на зважуванні була оголошена неправильно

Вагу Усика випадково оголосили на 10 фунтів більшою, ніж насправді

СТАВКА ДНЯ. Головні матчі дня та популярні прогнози на 18 травня
Футбол | 18 травня 2024, 11:00 0
СТАВКА ДНЯ. Головні матчі дня та популярні прогнози на 18 травня

Важливі події у всіх видах спорту спільно від Sport.ua та GGBET

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Archie FireLion
30 как как "ещё", а когда будет "уже можно"?
Женя Чайка
Лучше проколы видеть с Францией и позорным счётом чем обыгрывать условные Сан-Марино и Андорры и радоватся глупым победам.
BaZia
Шева сам виноват в таком исходе. Неуспели дозаявить Лунина у которого негативный результат на коронавирус. Если ты хочешь дать шанс новичкам себя показать не обязательно их выпускать со старта. Макаренко, Зубков, Харатин. От Ярмоленко больше толку на фланге, а не на острие. Миколенко играет слева! Зачем ставить его в центр защиты, если есть Пластун! Этот гений виновен в таком счете
dudigo78
Та не рано нам грати з такими збірними. Це наш рівень. Ми зі скрипом перемагаємо Люксембург, то як ми можемо давати бій грандам? Добре, що ми попали в таку групу Ліги націй і граємо товарняки зі сильними збірними. Ці матчі, гра, результат остудять голови багатьох вболівальників, які марили ледь не про виграш на Євро. Ми за європейськими мірками простий середнячок, який раз на декілька років може дати бій в якомусь одному матчі топовій збірній. Але для нас будь-яке набране очко на Євро, та й сам факт попадання туди є вже фантастичним досягненням
mb_cdi
Не во времени дело. "Запорожец" никогда не будет лучше "Пежо".