Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 08 жовтня 2020, 15:22
23445
37

Французькі ЗМІ: «Розгулялися. Франція легко обіграла слабку Україну»

Sport.ua представляє огляд французької преси після розгрому збірної України від Франції (1:7)

| Оновлено 08 жовтня 2020, 15:22
23445
37
Французькі ЗМІ: «Розгулялися. Франція легко обіграла слабку Україну»
L'Équipe

Збірна України розгромно програла національній команді Франції (1:7) у виїзному товариському матчі. Французькі ЗМІ поділилися враженнями про поєдинок.

«Сині» розгулялися проти України, Жиру обігнав Платіні», — йдеться в заголовку L'Équipe.

«Це був всього лише товариський матч проти команди, ураженої коронавірусом, анітрохи не схожий на поєдинок відбору на ЧС-2014 (тоді вдома Україна обіграла Францію 2:0, але в гостях поступилася 0:3 і не змогла вийти у фінальний етап турніру — прим. ред.), але ця гра Франція — Україна (7:1) запам'ятається. Особливо виступом Олів'є Жиру, який перевершив досягнення Мішеля Платіні, який забив 41 гол за збірну Франції (після цього матчу на рахунку Жиру 42 забиті м'ячі у складі «триколірних» — прим. ред.)», — пише про матч L'Équipe.

«Легка прогулянка для «синіх», — говорить заголовок знаменитого видання France Football.

«У першому з трьох матчів жовтня збірна Франції без зусиль розгромила Україну з рахунком 7:1! 17-річний Едуарду Камавінга забив свій перший гол у складі «синіх», Олів'є Жиру відзначився дублем, який дозволив йому обігнати Мішеля Платіні у списку бомбардирів збірної Франції.

Перш ніж вирушити на два матчі Ліги націй проти Португалії та Хорватії, збірна Франції легко обіграла слабку Україну. Підопічні Дідьє Дешама серйозно спростили собі завдання, забивши чотири м'ячі в першому таймі.

Матч склався дуже легко для «синіх». Багато хто скаже, що занадто легко. Олів'є Жиру увійшов в історію футболу своєї країни. Дубль нападника «Челсі» дозволив йому обігнати Мішеля Платіні із 42-ма м'ячами в активі і стати другим за результативністю бомбардиром в історії збірної Франції. Як би під Тьєррі Анрі не захитався трон (в активі Анрі 51 гол за збірну Франції — прим. ред.)...

Невдаха: Зубков.

Не тільки Олександр Зубков провів невдалий матч, але нападник «Ференцвароша» явно розпочав поєдинок не з тієї ноги. Саме з його невдалої передачі почалася гольова атака французів у перші 15 хвилин гри. Павару не доводилося сильно старатися, щоб контролювати цього гравця. У Зубкова була прекрасна можливість зробити рахунок 4:2, але м'яч після його удару влучив у стійку», — розповідає про матч France Football.

«Ультра-ефективні «сині» підкорили Україну в товариському матчі», — говорить читачам Football 365.

«Перед поверненням у Лігу націй збірна Франції легко обіграла Україну в товариському матчі (7:1). Дуже хороший поєдинок для додання команді впевненості. Матч нічого не вирішував, але демонстрація сили, яку показала Франція проти України, вийшла особливо ефективною. Підсумковий рахунок 7:1 ілюструє, що Франція серйозно підійшла до гри проти команди Андрія Шевченка.

Українці, які зазнали серйозних втрат через коронавірус, не могли сподіватися на позитив в цей вечір. Випробування українців почалося на 9-й хвилині, коли Камавінга добив м'яч, відбитий Бущаном після пострілу Жиру, у ворота. Обдарованість цього 17-річного вундеркінда віщує світле майбутнє для французького футболу.

34-річний Жиру вже не уособлює майбутнє. Але його сьогодення і його минуле також заслуговують на похвалу. Нападник «Челсі» скористався сприятливою ситуацією, щоб найкращим чином відзначити свій сотий матч за збірну Франції. Натхненний, він вистрілив дублем, що дозволило йому стати другим після Тьєррі Анрі в рейтингу найкращих бомбардирів «синіх».

На перерву команди пішли за рахунку 4:0 на користь збірної Франції, що віщувало важку поразку для України. Але перерва пішла на користь Ярмоленку і його партнерам. Циганков забив на 53-й хвилині, Зубков на 55-й влучив у стійку. Але це все, на що збірна України могла сподіватися за дуже незбалансованої гри. В останні півгодини французька команда повернула собі лідерство, забивши ще три м'ячі.

Цей поєдинок Франція — Україна не запам'ятається так, як попередній, але він приніс стільки ж задоволення», — вважає Football 365.

В цілому, французькі ЗМІ визнають, що збірна України втратила занадто багато важливих гравців перед матчем і не могла розраховувати на гарний результат. Особливо французи хвалять досвідченого Олів'є Жиру, який зробив дубль, чимало компліментів дісталося і 17-річному Камавінзі, який забив перший гол у поєдинку.

У матеріалі використані фото УАФ.

Оцініть матеріал
(82)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 37
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
tima fialko
Дякуємо,що не знущались
Александр Жук
Это еще ладно. Высока вероятность, что немецкие и испанские сми сделают аналогичные заявления. в ближайшем будущем.
Женя Чайка
Наша молодёжь неспособна противостоять Зубрам элитного футбола.Но стремится надо.Парочку хороших атак всётаки были.Если бы не Бущан то счёт был бы двухзначный.
Сергей Герасимов
Испания возила также, мог быть счет 8-0
Михаил Петрович Бильдер
О чём угодно пишут любители Футбола, отдавая предпочтения кто ДК, кто Шахтёру, не трогая "священных коров".
Абсолютно не нужный матч (но за него заплачены громадные суммы инвесторами), ранее назначенный на Март м-ц. Вот с Марта по 07.10 тренерский штаб обязан был готовиться! Дело даже не в счёте! Дело в бездеятельности главного тренера А,Шевченко и его дорогих (очень) помощников. Жалобные слёзы и сопли гл. тренера, на предматчевой встрече с журналистами Европы, подчёркивает, что команда готова проиграть, и как бы устами тренера просит: "Пожалейте, нам хуже всех, не забивайте нам много"! ПОЗОРИЩЕ!
Ну-с господам и родственникам-по футболу: Если в сборную выбирают лучших из лучших профессиональных игроков, при жёсткой конкуренции, то почему Гл. тренером ставят далеко не лучшего (даже не средненького) тренера, а великолепного, в далёком прошлом, игрока? Это не простой вопрос и панэ Павелко, со товарищи, врядли честно ответят!
euro2012_za_2012euro
А вот Бущана надолго Динамо потеряло...
В моральном плане.
Начнется чехарда Бущан/Бойко .
Он вроде на запойного не похож, но походы к психологу гарантированы.
Главное вовремя оказать первую медицинскую помощь: в стакан водки накапать 20 капель валерьянки - нервов нет вообще !
Прорвёмся!!!
Александр Ковтун
https://youtu.be/w89Y9roDc8I Подписывайтесь!
mauntiz
Как-то даже стыдно за нашу сборную, проявить такое безволие, в двух матчах получить 11 голов!!! Даже Лихтенштейн себе такое не позволяет
Mac_Gyver
Не знаю, специально ли Шева выпускает против топ-сборных такой состав, с игроками Кортрейка в центре поля и тремя нападачами... Можно было насытить опорную зону и играть на удержание. С другой стороны, зачем эти товарняки вообще нам сейчас нужны?
Сергей Герасимов
Наша Сборная это обычный середняк мира,проиграть топам 5-0, 8-0 это не удивительно.
euro2012_za_2012euro
План на игру, учитывая форс-мажор, был понятен - Не до ЖИРУ, быть бы живу.
Разгром это не смертельно.
Бывает и хуже...
У многих сборных есть свои 1:7, даже у Бразилии, причем в полуфинале домашнего ЧМ.
///
Самое крупное поражение Франции:
Дания 17:1 Франция
(Лондон, Англия; 22 октября, 1908).
///
Самое крупное поражение Германии:
Англия 9:0 Германия
(Оксфорд, Англия; 13 марта 1909).
И так далее...
patriot
Обычная тренировка с сильным соперником, кстати очень полезная, думаю Бущан и еще пару человек доказали Шеве и тренерскому штабу, а так же Динамовскому руководству что их присутствие в команде это огромный вред. Скажем так, смотреть было противно, но если сделать правильные выводы, то польза будет.
Michel
Влетели, конечно, не по-детски..... Киевская основа показала полную неспособность противопоставить что-то серьезное серьезной команде... Ну хоть понты немного поубавятся... Хотя вряд ли.
А Мбаппэ конечно красавец....
Дмитрий Украинский
Защитники Украины дно, все не крыли своих, а полузащитники тоже не подстраховывали при защите и не опускались, чтобы сделать такой полукруг вокруг штрафной. Состав был полное говно! Зачем вообще было выходить таким составом??? если не было игроков из за коронавируса и травм, то нужно было вообще в связи с этим матч перенести или отменить! Чем выпускать, кого попало в защите и полузащите. Михайличенко, Конопля, Макаренко, Харатин, Зубков, Безус, Шапаренко - это все игроки не достойны сборной Украины. Потому что это уровень намного ниже уровня, на который вышла Украина. Этих игроков выпускать на таком уровне, это как кидать их под каток против которого ничего не сделать и он переедет. И тренерская работа ужасна была и то, как была выстроена игра - это фильм ужасов!
janu0320
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Дмитрий Украинский
Ребров по блату своих игроков Ференцвароша пропихнул??? они полное дно!
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kiziak
Скоро эти скакуны и Фарерским островам будут проигрывать по 0:12.
Maks7777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Анатолій Рябков
Шевченко должен уйти, несмотря что это товарищеский матч,это не его уровень, сначала возьми какой-то клуб,покажи хоть какие-то результаты,а потом тренируй