Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 15 жовтня 2020, 20:35
1651
0

Гендиректор Металіста 1925: «Зробимо все від нас залежне для виходу в УПЛ»

На зборах співзасновників ТОВ «Футбольний клуб Металіст 1925» одноголосно обраний новий Гендиректор

| Оновлено 15 жовтня 2020, 20:35
1651
0
Гендиректор Металіста 1925: «Зробимо все від нас залежне для виходу в УПЛ»

В кінці вересня відбулися збори співзасновників ТОВ «Футбольний клуб« Металіст 1925» Харків», на якому було затверджено ряд важливих рішень. Зокрема, відтепер у клубу є Генеральний директор вже без приставки «в.о.». Одноголосним рішенням на цю посаду був обраний Ярослав Вдовенко - Гендиректор групи компаній «AES Group», багаторічного титульного спонсора «Металіста 1925».

Представляючи кандидата на цю посаду, голова Наглядової Ради Сергій Стороженко охарактеризував Ярослава Вдовенка як чесну, ділову та цілеспрямовану людину, що має досвід у спорті і менеджменті. Ярослав Вдовенко у своїй першій промові на новій посаді доповів присутнім про новий вектор розвитку клубу, головні завдання на поточний сезон і бажання в майбутньому створити міцну команду, основою якої будуть вихованці клубної дитячо-юнацької академії. У той же час він зазначив, що детально вивчив Стратегію розвитку клубу і розуміє, що однією з головних і унікальних його особливостей є участь в діяльності ФК такої організації, як Клуб Вболівальників.

«Я прийшов працювати і розумію, що «Металіст 1925» - це клуб з традиціями, тому хочеться, щоб він тільки міцнішав і розвивався. Є багато планів і ідей, які потрібно якомога швидше втілити в життя. Я і нова команда фахівців зробимо все від нас залежне, щоб уже в цьому сезоні здійснити мрію багатьох харків'ян і вийти в Прем'єр-лігу» - зазначив Ярослав Вдовенко.

Він розповів також про «перезавантаження» клубній дитячо-юнацької школи. Нещодавно новим керівником ДЮФСШ був обраний Роман Мельник, з ім'ям якого керівництво клубу якраз і пов'язує поліпшення роботи дитячої школи.

«Дуже хочу, щоб дитяча школа «Металіста 1925» плідно працювала і передавала якісних футболістів в головну команду клубу. У наших мріях - створити таку команду, яка буде повністю складатися з вихованців власної академії. Роботи багато, але ми готові до цих викликів» - сказав Генеральний директор.

Харків'янину Ярославу Вдовенко 47 років. Він закінчив ХНУ ім. В. Н. Каразіна. Одружений, виховує двох дочок. Володіє англійською та італійською мовами. Раніше Вдовенко працював на керівних посадах у багатьох компаніях в різних сферах. З 2012 по 2014 роки в якості Спортивного директора працював у харківському хокейному клубі «Динамо». З 2015-го обійняв посаду Гендиректора групи компаній «AES Group».

Співзасновники обговорили ще кілька питань поточної діяльності клубу і домовилися наступне загальні збори провести в грудні місяці.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.