Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 08 жовтня 2020, 02:09
16609
6

Циганик спрогнозував склад збірної України на матч з Францією

Фахівець вважає, що українці не будуть хлопчиками для биття

| Оновлено 08 жовтня 2020, 02:09
16609
6
Циганик спрогнозував склад збірної України на матч з Францією
УАФ

Відомий спортивний коментатор і журналіст Ігор Циганик поділився прогнозом на товариський матч між збірною Франції і збірної України.
 
«На збірну України серйозно вплинула історія з коронавірусом. У середу Андрій Шевченко буде використовувати експериментальний склад. Втім, не думаю, що українці будуть хлопчиками для биття.
 
Безперечно, французи - фаворити. Упевнений, що вони заб'ють. Також переконаний, що і українці заб'ють у ворота суперника.
 
Загалом у нас на всіх позиціях вистачає футболістів, які мають відповідний рівень кваліфікації. Припускаю, що справа в захисті буде грати Караваєв, ліворуч - Миколенко, в центрі оборони - Пластун і Чеберко, в центрі поля будуть діяти Сидорчук, Малиновський і Безус, на флангах - Ярмоленко і Циганков, а в нападі вийде Яремчук», - сказав Циганик.

Матч Франція - Україна розпочнеться на «Стад де Франс» в Сен-Дені о 22.10 за київським часом. Раніше гравці «Шахтаря» пішли на самоізоляцію і не зіграють в цій зустрічі, також у воротарів Андрія Луніна і Юрія Паньківа виявили коронавірус.

Оцініть матеріал
(131)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
yuryan
З захистом не думаю... що Циганик вгадав... в центрі зіграють Пластун та Миколенко... зліва Михайличенко, Справа Караваєв... і Думаб в основі вийде не Безус а Шапаренко... отак от...
Тарас Чубак
Хотілося б замість Безуса Шапаренка. Та і вважаючи у якій формі Пластун, то Чеберко Миколенко виглядає як більш надійна пара
iravik83
зачем писать о догадках недоспециалистов??то у него инсайд то у него понос !!!
Игорь Авто
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Alex323
Згоден з yuryan.
Хай щастить хлопцям.
waw
шева як зафігачить тактику дрібного пасу як з іспанцями,коли воротар віддає м"яч ще у своєму карному майданчику,привезуть собі парочку і по всьому