Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 06 жовтня 2020, 21:28
3111
10

Савіно – Хімік – 3:0 (25:15, 26:24, 25:12). Текстова трансляція матчу

Стенограма першого матчу другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів

| Оновлено 06 жовтня 2020, 21:28
3111
10
Савіно – Хімік – 3:0 (25:15, 26:24, 25:12). Текстова трансляція матчу
CEV

У вівторок, 6 жовтня, в італійському місті Скандіччі відбудеться перший матч другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів серед жінок, в якому зустрінуться місцевий клуб «Савіно» і український «Хімік» з міста Южний.

Нагадаємо, що в першому кваліфікаційному раунді «Хімік» вибив з турніру іншу українську команду СК «Прометей» з Кам'янського, а італійки двічі з рахунком 3:0 обіграли сербський «Тент». На жаль, через те, що керівництво «Савіно» відмовилося відправляти своїх гравців в Україну, вважаючи, що наша країна знаходиться в так званій «червоній зоні» через коронавірус, обидва матчі пройдуть в Італії. Другий буде зіграний в середу, 7 жовтня.

Початок першого матчу у вівторок о 19.00 за київським часом.

Sport.ua планує провести текстову трансляцію поєдинку «Савіно» - «Хімік». За перебігом матчу можна стежити за цим посиланням.

 
  • 1.005
  • 15.0
Сделать ставку
 
  • 1.03
  • 10.25
Сделать ставку
 
  • 1.04
  • 9.00
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vostok
Оба матча команді будут играть в Италии, причем, за 2 дня подряд. Очевидно, что Химик попадает на 2 выездные матча и, конечно же, проиграв по результатам, прекратит дальнейшую борьбу квалификации. Видите-ли, итальянцы не хотят лететь на выезд. Не хотят - получите техническое поражение. Вот за это стоило бы побороться.
Andy Chak
На жаль без шансів, тим більше 2 матчі на виїзді. Європа не сильно хоче бачити наші клуби в групових турнірах любих єврокубків, тому і роблять, суки, все, що хочуть з мовчазної згоди FIVB. Хоча минулого року на Хімік теж ніхто не ставив в останньому раунді квали...
Vytas Meskauskas
Не хотят ехать значит биться за техническое , таким не научились отстаивать свои права. Европейцы только силу понимают, по другому будут нагибать как им надо.
Andy Chak
програли 2 партії і ходять ржуть, настрой запрєдельний, піпєц
Andy Chak
Причому програють по грі, блок не працює взагалі, багато елементарних помилок, таке враження, що програли ще до матчу(((
rugby1970
https://www.youtube.com/watch?v=hrty4bS1k3Y - прямая трансляция матча. Безусловно, "Химику" будет очень непросто. Но, все что нас не убивает - делает нас сильнее! Верю в команду! Такие тяжелые бои закалят девчонок! Успеха, "Химик"!