Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 жовтня 2020, 22:22
6914
11

ЦИГАНИК: «Луческу змусив Родрігеша робити те, що від нього вимагається»

Футбольний журналіст назвав головні причини прогресу гравців «Динамо»

| Оновлено 05 жовтня 2020, 22:22
6914
11
ЦИГАНИК: «Луческу змусив Родрігеша робити те, що від нього вимагається»
Twitter. Жерсон Родрігеш

Футбольний журналіст Ігор Циганик в ефірі програми Циганик Live назвав головні причини прогресу Жерсона Родрігеша під керівництвом Мірчі Луческу:

«Чи змінилася моя думка щодо Родрігеша? Звичайно, змінилася. Прийшов тренер, який змусив Родрігеша робити те, що від нього потрібно. Так, як відпрацьовує на команду Жерсон, мало хто може відпрацьовувати.

Чому Луческу віддає перевагу Родрігешу перед Циганковим? Тому що Жерсон біжить назад, відпрацьовує і б’ється. У нього багато здоров’я, і найголовніше – те, що за Луческу він це здоров’я використовує. Зараз Родрігеш – абсолютно командний футболіст. Можливо, не вистачає йому якоїсь тонкості на позиції крайнього нападника, але він компенсує це працездатністю.

Взагалі, за Луческу дуже багато футболістів змінилися. Шапаренко, який сідає фактично до центральних захисників. Буяльський. Сидорчук, який почав набагато дисциплінованіше грати і зрозумів своє завдання на футбольному полі. Луческу зумів розібратися, де корисний кожен футболіст».

Оцініть матеріал
(60)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
olexyn
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vit18
Згоден, що Родрігес став більш командним гравцем, але не згоден, що він займає позицію Циганкова. Просто Динамо Луческу грає трохи в інший футбол, де фланги використовуються не на повну потужність.
bullyUA
Луческу никого не заставляет. У него такой взгляд. Свидетели говорят, что некоторые футболисты бросали пить. Судя по всему Родригеш тоже уже не бухает. Жалко Луческу не было в Динамо во времена Милевского и Алиева.
fedd1979
Шото вистачило його на декілька ігор. хоча дуже хотілося б помилитися
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
bolelschik
Родригеш также играл и в своей сборной еще до перехода в Динамо
Евгений Давиденко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vbolivalnyk-Peter
Перший адекватний коментар Циганика за довгий період. Нарешті констатація реальних речей, а не якісь домисли та "завумні" аналізи...
Вячеслав Самойлов
Бедный Родригес! Его, когда приглашали, и денег хорошо положили, и сказали " Мужик!, сможешь делать на поле все, что захочешь!".
А тут "злой деда" пришел, шороху навел, заставил бедного парня делать "то, что от него требуется". (шютка!).
П.С. А по-моему, по большому счету все, что от него требуется, должно бы быть прописано в контракте (в качестве условий, обязанностей, бонусов и штрафов). А дальше - просто нужен хороший переводчик, который это все ему доступным языком переведет и тренер, который - объяснит и научит. По идее парень достаточно любит футбол, чтобы научиться ПОЛУЧАТЬ на поле УДОВОЛЬСТВИЕ от того, что ты там делаешь, ВЫПОЛНЯЯ тренерские УСТАНОВКИ.
А так, ПРИНУЖДАТЬ футболиста что-то делать на поле, вместо того, чтобы НАУЧИТЬ и ОБЪЯСНИТЬ... - мне кажется, что-то там Цыганик с ним напутал.