Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 05 жовтня 2020, 15:39
1509
0

МАРКЕВИЧ: «Поки що у Андрія Шевченка ще є час для експериментів»

Фахівець вважає, що ситуація з коронавірусом допоможе молодим гравцям показати себе

| Оновлено 05 жовтня 2020, 15:39
1509
0
МАРКЕВИЧ: «Поки що у Андрія Шевченка ще є час для експериментів»
УАФ

Глава Комітету збірних команд УАФ Мирон Маркевич прокоментував ситуацію в головній команді країни після того, як стало відомо, що їй найближчим часом не зможуть допомогти представники донецького «Шахтаря».
 
«Такі реалії, до цього потрібно бути готовим. Ось вчора в чемпіонаті Італії «Наполі» через коронавірус взагалі не з'явився на гру з «Ювентусом». Ось чому Андрію Шевченку потрібно виважено ставитися до того, що кадрові проблеми можуть виникати не тільки через травми, дискваліфікації, але і вірусну інфекцію.
 
З іншого боку, всі ми добре розуміємо, що у фінальній частині чемпіонату Європи потрібно мати 19-20 рівноцінних гравців, тому у тих виконавців, які тільки стукають у двері основного складу, з'явився додатковий шанс довести тренерському штабу, що на них можна розраховувати в серйозних баталіях. Той же динамівець Ілля Забарний раніше бачив лідера збірної Франції Антуана Грізманна хіба що по телевізору, а в найближчу середу цілком можливо, зможе в спарингу кинути йому виклик. Саме такі протистояння допоможуть Забарному збагатитися цінним досвідом, стати сильнішим.
 
Поки що у Андрія Шевченка ще є час для експериментів, адже для його підопічних головне - підготуватися до фінальної частини континентального чемпіонату. Цікаво буде поспостерігати, чого варта збірна України в поєдинку з чемпіонами світу без Андрія Пятова, Миколи Матвієнка, Тараса Степаненка, Олександра Зінченка, Євгена Коноплянки, Мораеса.
 
Прогноз на матч із Францією? Як наші хлопці зіграють з французами, утримаюся. Зараз щось незрозуміле діється навіть з грандами світового футболу. Хто міг очікувати, що «Баварія» буде розгромлена «Хоффенхаймом», а «Ліверпуль» - «Астон Віллою», або, що «Манчестер Юнайтед» вдома буде битий «Тоттенхемом»? Тим не менш, сподіваюся, що збірна України, незважаючи на кадрові проблеми в найближчих матчах з топ-суперниками, доведе, що з нею не випадково всі рахуються на міжнародній арені», - сказав Маркевич.
 
Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в збірну на найближчий матч з Францією не приїдуть гравці «Шахтаря» через спалах коронавірусу і позитивні тести у двох футболістів - Андрія Пятова і Тараса Степаненка.
 
Пазл для Шевченка. Як буде виглядати збірна України без гравців Шахтаря

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 06:35 0
Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді
Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2
Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.