Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 жовтня 2020, 11:28
18440
25

Андрій САНІН: «Чи понесуть арбітри покарання за вбивство Маріуполя?»

Віце-президент приазовців - про скандальну зустріч із «Колосом»

| Оновлено 05 жовтня 2020, 11:28
18440
25
Андрій САНІН: «Чи понесуть арбітри покарання за вбивство Маріуполя?»
ФК Колос

Віце-президент «Маріуполя» Андрій Санін жорстко пройшовся по суддівській бригаді, яка обслуговувала матч 5-го туру УПЛ проти «Колоса» (0:1).
 
«O tempora, o mores! («Що за часи, що за звичаї!» - прим.). На жаль, стаття 17 чинного регламенту не дає нам право подати протест на дії суддівської бригади, що призвели до маніпуляції результатом гри.
 
Тому залишається тільки припускати, чи понесуть хоч якесь покарання Копієвський і Висоцький за настільки демонстративне вбивство нашої команди?» - написав Санін у фейсбуці.
 
Відзначимо, що в кінці матчу був призначений пенальті за порушення, яке було скоєне за межами штрафного майданчика маріупольського клубу.
 
Нагадаємо, Віктор Копієвський був головним арбітром зустрічі, Володимир Висоцький йому асистував.

Оцініть матеріал
(87)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гол і асист Довбика, шедевр від Порту. Жирона знову здолала Барселону
Футбол | 04 травня 2024, 21:31 86
Гол і асист Довбика, шедевр від Порту. Жирона знову здолала Барселону

Команда Мічела достроково виборола путівку до Ліги чемпіонів

У Луніна 8 трофеїв. Хто найтитулованіший гравець в історії Реала?
Футбол | 05 травня 2024, 08:05 3
У Луніна 8 трофеїв. Хто найтитулованіший гравець в історії Реала?

Бензема, Модрич та Марсело виграли по 25 титулів

Коментарі 25
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vovakotik
Дивне рішення!
Я симпатизую Колосу, але реально порушення за 1 метр до штрафної.
Andrii Stadnyk
Тут питання як до сліпих суддів, так і до моралі представників Колоса, які точно знали, що пенальті не було. Могли і не забити спеціально. Але, напевно, несправедлива перемога краща, ніж чесна нічия.
Андрій Некрасов
так не убивают... это просто ошибка (небольшая) бокового...
Robert Monroe
Забавно это слышать от клуба-фэйка из Мариуполя, которого вообще не должно быть в УПЛ, потому что по факту у них с кротами один владелец.
Тарас\Geka Sasyn
Також симпатизував Колосу та вболівав за них, але після кубкового матчу з Прикарпаттям, де суддя на останній хвилині призначив (знову ж таки, яке співпадіння))) сумнівне пенальті. Просто впала в моїх очах. Тут взагалі явне суддівське лобіювання!
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Surkisbravo!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
yurij-corotkoruchko.com.ua
Так ведь и в матче Олимпик-Александрия в ворота гостей был назначен абсолютно левый пенальти (кстати,арбитр признал свою ошибку,и извинился перед тренером Александрии) и что с того? Арбитры ошиблись и будут ошибаться,тем более,что момент был действительно динамичным. Лично я только в повторе увидел,что нарушение было до штрафной. Поскорее вводите уже во всех матчах VAR и споров будет меньше
Vipfishman2
Тяв-тяв из будки ... а когда Колос убивали в матче с Шахтером ты где был , Ссанин? Лучше бы определился каким составом будешь играть со старшими братьями-бомжами ...🤣🤣🤣🤣🤣
korsun_skif
Что то кроты не сильно возмущались, когда в ворота колоса ставили три пенальти. И о благородстве не вспоминали и примеры не приводили. Какие то двойные стандарты.
Вова Бойко
Санін знову з будкі виліз
Александр Шевченко
Псина скулит из будки я смотрю.
Муґунот Уух
айяяяяяй, убили шавку
айяяяяяй, блохастую замочили
яйяяяяяй, ни**я не жалко...
Владимир Копяк
Санин как с другой планеты, дурака включил - как накажут судей, которые левый пеналь нам поставили?! Как будто-бы не знает, что - НИКАК...Как может ОПГ УАФ наказать своих шестерок, которые выполняют конкретные задачи, поставленные этой же ОПГ? Что, очередные понты для тех, кто не в курсе? Или никто не знает,что Колос заряжал арбитров еще со 2-й лиги, и очень не хило, что никто и духом не ведает как он попал в ПЛ? Спросите арбитров в узком кругу ограниченных людей за рюмкой чая, они вам просветлят мозги в этом денежном вопросе. У нас судейская элита живет лучше некоторых министров у власти, на всякий случай... И не думаю, что в нашем футболе остались команды, которые хоть раз не решали свое турнирное положение при помощи взяток арбитрам...
Георгій Єрошкін
Какое благородное возмущение?! А где же вы были приазовцы,кргда "убивали" Динамо.К и многие другие команды? Хихикали в тряпочку и злорадствовали? А вот и до вас очередь дошла вкусить в полной мере украинское "правосудие на газоне"!!! Примите наши самые искренние соболезнования!!!!
Hulivud
Чему удивляться, если еще при борьбе за УПЛ Колос обвиняли в "работе" с судьями, но видно бабки занесли куда надо и все обвинения "стерлись"!!! Теперь то же кино , но в УПЛ!!!