Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 05 жовтня 2020, 20:01
65937
14

Сергій СТАХОВСЬКИЙ: «Реброву в ресторанах Будапешта не дають платити»

Відомий тенісист – про успіхи українського наставника «Ференцвароша»

| Оновлено 05 жовтня 2020, 20:01
65937
14
Сергій СТАХОВСЬКИЙ: «Реброву в ресторанах Будапешта не дають платити»
Instagram. Сергій Стаховський (праворуч)

Найкращий український тенісист Сергій Стаховський прокоментував вихід київського «Динамо» і угорського «Ференцвароша» до групового раунду Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, обидві команди за результатами жеребкування потрапили в одну групу, де будуть боротися за єврокубкову весну з каталонською «Барселоною» і туринським «Ювентусом».

«Вихід «Динамо» до групового раунду Ліги чемпіонів я сприйняв, звісно, дуже позитивно. Якщо чесно, мені здається, що цього року зробити це було складніше, аніж минулого. Але команда грала досить яскраво і набагато краще.

Роль нового тренера? Я вважаю, що важко Мірчу Луческу не сприймати «в штики». Я, як вболівальник «Динамо», пам'ятаю всі ті роки, котрі він тренував Шахтар. Але «Динамо» для мене - це команда. Тренер приходить і йде, а команда залишається.

Я бачу, що команда змінилася під керівництвом Луческу. Грає більш компактно, тактично зрозуміло. І вона виграє. Є багато зсувів у вірному напрямку. Мені подобається, сподіваюся, що і далі будуть перемоги. Вважаю, що вболівальники якось змиряться з фактором Луческу. Маємо те, що маємо.

«Динамо» – «Ференцварош»? Для мене це буде дуже важко, тому що я знаю практично всіх гравців «Ференцвароша». Під час карантину я з ними усіма тренувався. В мене дружні стосунки і з командою, і тренером. Але як кажуть, одне життя - одна команда. Тому в мене немає пріоритетів, за кого я буду вболівати. Але буде важко емоційно. Всіх гравців знаю, ще й тренер є хрещеним батьком мого сина.

Всі результати, які «Ференцварош» здобув за останні два роки, в Будапешті пов'язують з Сергієм Ребровим. З ним в принципі неможливо піти десь пообідати чи повечеряти в місті, тому що всі зупиняються, хочуть сфотографуватись, просять автограф, в ресторанах не дають платити. Його тут дуже поважають, люблять і цінують. Видно, що він працює на максимальний результат.

Коли Ребров сюди приїхав, в «Ференцвароші» не мріяли про Лігу чемпіонів. Йому поставили завдання виходу до Ліги Європи і виграти 30-й чемпіонат. Вони вже виграли два чемпіонати і вийшли до Ліги чемпіонів вперше за 25 років. Ви не уявляєте, яка в Будапешті була ейфорія», - сказав Стаховський.

Оцініть матеріал
(692)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vbolivalnyk-Peter
Блін дарма Стаховський розповів, що не дають платити в ресторанах - тепер Шевченко поїде до Угорщини.
Denmark1107
Чудова повага до коуча. Гадаю, що в Києві Луческу навіть безкоштовно борщем не пригостили б в одному з кабаків, виграй Він хоч ЛЧ
Trollface
Ребров Венгерский Бог. Так держать
Archie FireLion
Стаховский после тенниса будет блогером, инфа 100
Руслан Луценко
Так может тебя Ребров в команду возьмёт, раз тренируешься с футболистами, теннисист из тебя мягко говоря никакой.