Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 жовтня 2020, 02:48
1090
0

Колос - Маріуполь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

В разі перемоги один із суперників може увійти до трійки лідерів української Прем'єр-Ліги

| Оновлено 24 жовтня 2020, 02:48
1090
0
Колос - Маріуполь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Колос

У середу обидві команди грали в 1/16 фіналу розіграшу Кубку України і досягли важких виїзних перемог. «Колос» в Івано-Франківську мінімально з рахунком 1:0 завдав поразки місцевому «Прикарпаттю» (переможний гол на 90-й хвилині з пенальті забив Павло Оріховський), а «Маріуполь» в селищі Миколаївка Сумської області теж не без зусиль здолав клуб «Вікторія», який поки ще виступає в першості України серед аматорів. Досить сказати, що до 70-й хвилині господарі поля вели 1:0, втім, в останні двадцять хвилин маріупольці зусиллями Дмитра Топалова, Сергія Чоботенка і Микити Петермана зуміли переломити хід зустрічі на свою користь.

Взагалі треба сказати, що футболісти «Колоса» і «Маріуполя» в новому сезоні дивують своєю схожістю. Так в минулих чотирьох турах вони мають майже однакові показники, за винятком хіба що співвідношення забитих і пропущених м'ячів. Так, в першому турі ці команди синхронно програли, потім здобули по дві перемоги, а в четвертому турі зіграли свої матчі внічию. Таким чином, до очного протистояння вони прийшли з однаковою кількістю очок (по 7) і є сусідами по турнірній таблиці.

Якщо говорити про підопічних Руслана Костишина, то, вибувши з кваліфікації Ліги Європи, команда тепер цілком і повністю може зосередитися на внутрішніх турнірах. До речі, цим поєдинком вона закінчує свою тривалу серію, що складається з 7 матчів і проведених за 22 дні. Добре ще, що у наставника «Колоса» була можливість проводити невелику ротацію у складі, інакше витримати таке навантаження гравцям основи з урахуванням перельотів і переїздів було б набагато важче.

«Маріуполь» в єврокубках не брав участі, але у нього були деякі інші проблеми. Пов'язані вони з тим, що новому головному тренеру Остапу Маркевичу довелося за короткий відрізок часу створювати, можна сказати, нову команду. Адже у міжсезоння колектив залишив цілий ряд досвідчених футболістів і зараз в основному складі виступає багато молоді. З одного боку, це зовсім непогано, але з іншого немає стабільності у грі. Тому один-два матчі маріупольці можуть провести на хорошому рівні, а в наступному зіграти невдало.

Ще для суперників майбутній поєдинок буде дуже важливий з турнірної точки зору, адже його переможець зможе впритул наблизитися до групи лідерів. А у верхній частині таблиці чемпіонату, як відомо, завжди почувати себе комфортніше, ніж в середині її або ж у самому низу.

Щодо особистих зустрічей, то в минулому сезоні в першому колі «Колос» у Києві на стадіоні «Оболонь-Арена» переміг «Маріуполь» з рахунком 2:1 (голи у господарів поля забили Євген Смирний і Віталій Гавриш, а у гостей Руслан Фомін). А в другому колі в Маріуполі азовці взяли реванш 2:0 (тут відзначилися Ігор Кирюханцев та Дмитро Топалов).

Майбутній матч «Колос» - «Маріуполь» судитиме арбітр із Кропивницького Віктор Копієвський. В минулому сезоні при ньому «Колос» програв вдома «Шахтареві» 0:1. А ось з приазовських клубом цьому судді доводилося зустрічатися останній раз в сезоні 2018-2019 років. Тоді в 32-му турі чемпіонату країни «Маріуполь» у рідних стінах переміг «Зорю» з рахунком 3:1.

Орієнтовні склади:

«Колос»: Волинець, Кравченко, Гавриш, Петров, Чорноморець, Смирний, Мілько, Костишин, Ільїн, Антюх, Лисенко

«Маріуполь»: Гальчук, Стасюк, Чоботенко, Биков, Кірюханцев, Чех, Топалов, Мишньов, Бондаренко, Горбунов, Кулаков

 
  • 2.02
  • 3.64
  • 3.54
Сделать ставку
 
  • 2.02
  • 3.65
  • 3.50
Сделать ставку
 
  • 2.00
  • 3.65
  • 3.55
Сделать ставку

4 жовтня, неділя

«Колос» — «Маріуполь»
Ковалівка. Стадіон «Колос». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
КОЛОС - МАРІУПОЛЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)
Прогноз Sport.ua — 1:1

 

 

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: друг Мілевського намагався підкупити не лише 2 гравців Миная
Футбол | 23 квітня 2024, 16:36 1
Джерело: друг Мілевського намагався підкупити не лише 2 гравців Миная

Але футболісти закарпатської команди відмовили в «співпраці» Сергію Третьяку

ВІДЕО. Чи забив Ямал Луніну? Оприлюднено розмову судді та VAR в Ель Класіко
Футбол | 22 квітня 2024, 21:45 9
ВІДЕО. Чи забив Ямал Луніну? Оприлюднено розмову судді та VAR в Ель Класіко

21 квітня «Реал» Мадрид обіграв «Барселону» з рахунком 3:2

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.