Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 жовтня 2020, 09:40
3252
32

Дебютне дербі та ненудні нулі. Львів в більшості не зміг обіграти Рух

«Містяни» продовжили свою безвиграшну серію до сімнадцяти матчів

| Оновлено 04 жовтня 2020, 09:40
3252
32
Дебютне дербі та ненудні нулі. Львів в більшості не зміг обіграти Рух
ФК Рух

На нове львівське дербі в УПЛ головний тренер «Руху» Іван Федик порівняно з матчем з «Десною» в рамках чемпіонату зробив лише одну зміну в стартовому складі: замість Копини на поле вийшов досвідчений Федорчук. Георгій Цецадзе після розгромної поразки його підопічних від «Зорі» зробив більше кадрових ротацій. Замість Литовченка, Борзенка, Комарця та Нича на поле вийшли молодий голкіпер Костик, Міхобі, Казлаускас та Грисьо, причому для Костика це був дебютний матч в УПЛ.

Перші небезпечні моменти у грі виникли біля воріт «Руху», причому двічі міг відзначитися Кошман. Спочатку Ігор після рейду Феліпе пробив поруч з рамкою воріт, а згодом Кошман так «закрутив» м’яч під поперечину, що Бандурі довелося у кидку перевести м’яч на кутовий. Міг відзначитися і Феліпе, але пробив головою надто неточно.

Гравці «Руху» поступово вирівняли гру, і мав момент Климчук, який після передачі Мисика пробив неточно. В середині тайму нагадав про свої небезпечні удари Федорчук, який пробивав у ближній кут, і Костик, не ризикуючи, перевів м’яч  на кутовий. Гостру передачу на дальній кут зробив Мартинюк, але Кухаревич не встиг на добивання м’яча.

Гра і далі носила відкритий характер і небезпечні моменти виникали раз за разом. Спочатку Феліпе з лівого краю атаки пробив низом поруч з дальньою штангою. А згодом Парамонов порушив правила проти Казлаускаса, який рвався до воріт, і на думку арбітра Кутакова це порушення тягнуло на червону картку. Для Парамонова це вже друге вилучення в УПЛ, а перше він «заробив» коли виступав ще у складі саме «Львова».

Перебуваючи у більшості, номінальні гості могли першими відкрити рахунок, але Кошман зі штрафного удару не влучив у рамку воріт. А після удару Казлаускаса вже досвідчений Бандура ліквідував загрозу. Під кінець тайму спочатку Шина пробив поруч зі штангою, а згодом воротар «Руху» вчасно зіграв на випередження після передачі Грися.

Початок другого тайму пройшов у рівній боротьбі, про те до гольових моментів біля обох воріт справа не доходила. Намагаючись активізувати та підсилити гру своїх підопічних, Федик зробив подвійну заміну, випустивши на поле Кондракова та Богдана Бойчука. Вдавався до замін і Цецадзе, випустивши на поле Нича.

Пройти масовані оборонні редути гравцям «Львова» було непросто. Тож «містяни» почали вдаватися до дальніх ударів, і Кошман пробив над поперечиною воріт. Після однієї з атак гостей м’яч після удару Нича таки влетів у сітку воріт, але асистент арбітра зафіксував положення поза грою.

Після однієї з атак «містяни» заробили перспективний штрафний, але після удару Казлаускаса м’яч від ноги Федорчука зрикошетив на кутовий. Гравці «Львова» виконали декілька кутових і після одного з них реальну нагоду відзначитися мав Нич, який з декількох метрів пробив сходу вище воріт. Могли вирвати перемогу і гравці «Руху», коли після прострільної передачі Русина ледь не «зрізав» м’яч у власні ворота Кравчук.

У підсумку глядачі львівського дербі на «Арені Львів» голів так і не дочекалися. «Львів», для якого це був 100-й матч в УПЛ, перервав декілька свої клубних рекордних серіалів. Завершилися програшна серія «містян» в чемпіонатах, яка тривала 6 ігор, та пропускний серіал «Львова» в УПЛ, що тривав впродовж 13-ти ігор (34 м’ячі). Натомість «Львів» і далі утримує клубну антирекордну безвиграшну серію в чемпіонатах, яка з 29 лютого триває 17 турів: 7 нічиїх та 10 поразок. «Рух» вперше від часу дебюту в УПЛ не забив гол і зберіг свої ворота «сухими».

Українська Прем'єр-ліга. 5-й тур.

«Рух» - «Львів» - 0:0

Мар'ян Мисик (32), Ігор Дуць (50) - Максим Грисьо (7)

Вадим Парамонов (33, фол останньої надії)

«Рух»: Олександр Бандура, Валерій Федорчук, Ігор Дуць, Вадим Парамонов, Ерік Гліга, Іван Брикнер, Ярослав Мартинюк, Андрій Кухарук, Юрій Климчук (Ростислав Русин, 81), Мар'ян Мисик (Богдан Бойчук, 60), Микола Кухаревич (Данило Кондраков, 60)

«Львів»: Орест Костик, Макс Челич, Юрій Кравчук, Маруан Міхобі, Єгор Клименчук, Максим Грисьо (Ярослав Богунов, 46), Шина, Айнсалу, Ігор Кошман (Сабіно, 92), Феліпе (Назарій Нич, 65), Донатас Казлаускас

Арбітр: Дмитро Кутаков (Київська область)

Стадіон «Арена Львів» (Львів)

РУХ - ЛЬВІВ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 0
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію
Футбол | 19 квітня 2024, 16:30 3
Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію

Україна завершила сезон на 18-й позиції 5-річного рейтингу

Коментарі 32
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
saha-yakut
Решил посмотреть этот матч, не поверите остался доволен, 0:0 но было прикольно. Посмотрю еще Минай и Ингулец, если нормальный матч будет то не понимаю чем не довольны критики. Прекрасная трансляция, интрига, все есть.
Frank Piter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Dmytro Dmytro
О гомік появився...розуму 0. Зате голубизна в голову б'є))) Д@ун голубий!
Dmytro Dmytro
)))) вівці є вівці))) нуляча гра...сабо і фещук це підтвердили...ВІВЦІ)))
Hemingway
Гра двох аутсайдерів не визначила яка команда слабша. УПЛ треба зажуматись над зміною регламенту 20/21 щоб вилітала не одна а дві команди
Dmytro Dmytro
Чи не вперше зі сабо і фещуком згоден....вівці бігали на пасовиську!!! )))
Dmytro Dmytro
Незалежні інфраструктурою...))) Д@ун є д@ун))) Вилетять або порішають обидвоє....
Dmytro Dmytro
Голубі вівці вилазьте. З вас рже сабо...і ко)))
Dmytro Dmytro
Де сині д@уни?))) Спились д@уни?))) Оооо Мартинюк бакоанить суддівство...за таке дискваліфікація ...але не в сруха...козел рішає))) КЛ0УНИ))) етат футболіст.... Вівці вівці в вівці в кубі)))
KOLOS2-0DINAMO
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Pro100ecspert
Невже довбо*оба пфк Львів забанили? Щось його не видно
Якщо це так то подяка адміну
Dmytro Dmytro
Вівці обидвоє!
Владимир Копяк
Еще пару-тройку лет, и в ПЛ будут играть только представители Аграрной партии, разбавленые шахтерами и ментами.... И нет в этом ничего удивительного, ведь мы аграрная страна, не правда ли?
Dmytro Dmytro
Класно Сабо попустив овець))):Але,який то попуск то ФАКТ)))
bullyUA
Радует то, что в ПЛ появились такие сильные команды, как Рух и Львов, которые наравне играют с Шахтером.
Al Zolo
Карпаты ждут вас в львовскую отару в2 лиге
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил