Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 04 жовтня 2020, 13:33
946
0

Мілан - Спеція. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

«Мілан» приймає новачка Серії А

| Оновлено 04 жовтня 2020, 13:33
946
0
Мілан - Спеція. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
twitter.com/acmilan

Передостанній в хронологічному порядку матч третього туру чемпіонату Італії відбудеться в Мілані на «Сан Сіро»: «Россонері» прийматимуть новачка Серії А, «Спецію».

Команда Стефано Піолі проведе матч зі «Спецією» після важкої битви в Португалії з «Ріу Аве» за місце в груповому етапі Ліги Європи. «Мілан» висів на волоску від безславного вильоту з єврокубків, однак все ж вирвав перемогу в драматичній серії пенальті.

120 драматичних хвилин на виїзді з «Ріу Аве» в важких погодних умовах, на вологому газоні - «Мілан» підійде до матчу зі «Спецією» повністю виснаженим як морально, так і фізично. І це напевно вплине на розстановку сил в матчі зі «Спецією».

Незважаючи на всі проблеми в Лізі Європи, в Серії А «Мілан» стартував впевнено. У перших двох турах підопічні Стефано Піолі здобули перемоги над «Болоньєю» і «Кротоне» з однаковим рахунком - 2:0.

Для «Спеції» дебют в Серії А вийшов провальним - команда вдома була бита «Сассуоло» з рахунком 1:4. Однак у другому турі команда Вінченцо Італьяно обіграла одного з аутсайдерів чемпіонату, «Удінезе», з рахунком 2:0. Дублем відзначився досвідчений болгарський форвард Андрей Галабінов.

Однією з причин труднощів «Мілана» в матчі з «Ріу Аве», безумовно, стали проблеми зі складом. В першу чергу мається на увазі відсутність Златана Ібрагімовіча, який надалі хворий на коронавірус і зі «Спецією» також не зіграє.

Крім нього, через травми Стефано Піолі не зможе розраховувати на захисників Алессіо Романьйолі, Андреа Конті, Маттео Мусаккьо і Лео Дуарте, а також на ще одного лідера атаки - Анте Ребіча. Через це очікується поява на полі 18-річного форварда Лоренцо Коломбо, який вже взяв участь в трьох матчах в нинішньому сезоні. Ситуація для Піолє ускладнюється ще й тим, що через втому після матчу з «Ріу Аве» наставнику «Мілана», швидше за все, доведеться застосовувати ротацію.

Незважаючи на всі кадрові проблеми і втому, букмекери все одно вважають «Мілан» беззаперечним фаворитом майбутнього матчу. Коефіцієнт на перемогу господарів - 1,3, на «Спецію» - 11,5. Імовірність нічиї - 6,1.

Орієнтовні склади:

«Мілан»: Доннарумма - Калабрія, К'єр, Габбія, Ернандес - Тоналі, Кессьє - Кастільєхо, Чалханоглу, Салемакерс - Коломбо

«Спеція»: Рафаель - Феррер, Шабо, Ерліч, Рамос - Бартоломеі, Річчі, Маджоре - Верде, Галабінов, Г’ясі

4 жовтня, неділя

«Мілан» - «Спеція»
Мілан. Стадіон «Сан Сіро». Початок - о 19:00
Пряма трансляція на «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 2:0
 
  • 1,304
  • 6,1
  • 11,5
Сделать ставку
 
  • 1,3
  • 5,8
  • 10,5
Сделать ставку
 
  • 1,29
  • 5,9
  • 11,5
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.