Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 04 жовтня 2020, 13:46
1339
0

Лідс – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

У Б'єлси і Гвардіоли нудно не буде

| Оновлено 04 жовтня 2020, 13:46
1339
0
Лідс – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Твіттер Лідса

Поєдинки за участю «Лідса» Марсело Б'єлси, як показали перші матчі в еліті, не можуть бути нудними. Дебютант в стартових турах двічі закінчував гру з рахунком 4:3 на табло: в першому турі програв «Ліверпулю», а в другому - обіграв «Фулхем». А в третьому турі «павичі» мінімально на виїзді здолали «Шеффілд Юнайтед». Разом після трьох непростих матчів старту сезону «Лідс» поклав до скарбнички шість очок за досить непоганої грі.

З огляду на те, що «Лідс» особливо не посилився в міжсезоння - такий результат вселяє оптимізм. Можливо, на старті «павичі», крім жорсткого пресингу, який сповідує Б'єлса, беруть своє за рахунок ейфорії, яка, безумовно, присутня після повернення в еліту через 16 років. Наскільки вистачить вогню в очах хлопців Б'єлси? Питання, відповідь на яке, мабуть, не знає і аргентинський наставник клубу. Поки у «Лідса» все виходить. Поразку від «Халла» в Кубку англійської ліги в розрахунок не беремо - розподіляти сили на кілька турнірів «павичі» точно не готові.

«Манчестер Сіті», на відміну від суперника, зіграв двічі в чемпіонаті. У другому турі команда Хосепа Гвардіоли здолала на виїзді «Вулверхемптон», а в третьому - осоромилася на «Етіхаді» з «Лестером». «Городяни» мали беззаперечну перевагу у володінні м'ячем, завдали по воротах суперника 16 ударів, але програли з рахунком... 2:5. Після гри Хосеп Гвардіола отримав неабияку порцію критики за дії своєї команди в обороні. Сам іспанець ж після гри був незадоволений тим, що «Лестер» грав на контратаках, думаючи тільки про оборону.

Гра ж «МанСіті» у власному штрафному майданчику, скажімо прямо, не витримувала критики. При цьому «городяни» виклали в міжсезоння за центрального захисника «Борнмута» Натана Аке 45 мільйонів євро. А недавно віддали 68 мільйонів євро за центрбека «Бенфіки» Рубена Діаша, відправивши попутно в Лісабон Ніколаса Отаменді, який давно втратив довіру Гвардіоли. Всього ж за чотири роки в Манчестері Гвардіола витратив на придбання 9 захисників (Діаш, Ляпорт, Канселу, Менді, Стоунз, Вокер, Аке, Даніло, Анхеліньо), тільки вдумайтеся, 451,1 мільйон євро. Майже півмільярда, Карл! Є над чим подумати після п'яти м'ячів від «Лестера».

Гвардіола напередодні гри з «Лідсом» дуже тепло відгукнувся про Марсело Б'єлсу, назвавши аргентинця тренером, який більше за всіх інших захоплює в футбольному світі. «Я вважаю його найбільш автентичним футбольним тренером всіх часів. Він унікальний, ніхто не може повторити за ним і управляти так же командою», - сказав Гвардіола. Іспанець акцентував увагу на тому, що «Лідс» не відсиджується в обороні, а шукає свій шанс на чужій половині поля. «Спостерігати за тим, як команда Б'єлси атакує - це задоволення. Отримати такого тренера - це велике досягнення для АПЛ».

Напевно і з «Манчестер Сіті» «Лідс» буде діяти в тому ж ключі, що і з «Ліверпулем» - використовувати високий пресинг і багато атакувати. По-іншому команди Б'єлси і не грають - аргентинець не відступає від свого стилю і не танцює від суперника. Тому можна очікувати, що гра, як мінімум, буде не нудною і результативною.

У Гвардіоли досить багато травмованих, ряди яких напередодні поповнив наш Олександр Зінченко. Також не зіграють Агуеро, Жезус, Канселу, Стоунз і Гюндоган. Тому не виключено, що Гвардіола відразу ж кине в бій дорогого новачка - Рубена Діаша. У «Лідса» точно не зможе зіграти орендований у «городян» Джек Харрісон. У лазареті знаходяться Касілья, Форшоу і Ернандес.

Орієнтовні склади:

«Лідс»: Месльє, Даллас, Купер, Кох, Ейлінг, Філліпс, Аліоскі, Родріго, Кліх, Кошта, Бемфорд.

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Менді, Аке, Ляпорт, Вокер, Фернандіньо, Родрі, Фоден, Де Брюйне, Марез, Стерлінг.

 

3 жовтня, субота

«Лідс» — «Манчестер Сіті»
Лідс. Стадіон «Елланд Роуд». 19:30
ТБ-трансляція на Setanta Sports Ukraine
Прогноз Sport.ua — 2:2
 
  • 8.3
  • 5.6
  • 1.39
Сделать ставку
 
  • 7.20
  • 5.40
  • 1.40
Сделать ставку
 
  • 8.30
  • 5.40
  • 1.37
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 3
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 14
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.