Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 02 жовтня 2020, 08:57
3045
5

В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «Барселона і Ювентус фаворити поки тільки на папері»

Фахівець вважає, що в українських клубів є шанси в матчах з грандами

| Оновлено 02 жовтня 2020, 08:57
3045
5
В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «Барселона і Ювентус фаворити поки тільки на папері»
ФК Арсенал-Київ. В'ячеслав Грозний

Заслужений тренер України прокоментував підсумки жеребкування групового турніру Ліги чемпіонів за участю «Динамо» і «Шахтаря».

«Поки тільки на папері «Ювентус» і «Барселона» - фаворити групи. У італійців новий тренер. У Пірло немає досвіду в Лізі чемпіонів, тому йому буде непросто. Якщо правильно зіграти проти Роналду, «Ювентус» не буде таким грізним суперником, як може здатися. Те ж саме стосується і «Барселони», яка без Мессі - інша «Барселона», плюс пішов Суарес. Той же Куман теж не має такого досвіду ігор у Лізі чемпіонів, як Луческу. Найголовніша перевага і козир «Динамо» в Лізі чемпіонів по відношенню до суперників - їх тренер Мірча Луческу, який за рахунок свого досвіду зможе і знає, як треба вибудувати стратегію на весь груповий турнір. Тому я не думаю, що доля «Динамо» - це тільки боротьба за третє місце з «Ференцварошем» Сергія Реброва. У цій групі всі будуть відбирати очки один в одного. І якщо «Динамо» на прапорці трансферного вікна встигне трохи підсилитися, команда зможе гідно виступити в Лізі чемпіонів.

«Шахтар» - досвідчений боєць в Європі, щороку грає в Лізі чемпіонів і виходить з групи. Гірники вже отримали великий досвід. На мій погляд, найскладнішим суперником для донеччан буде не «Реал», а «Інтер». Іспанці грають самі, і дають це робити супернику. Що стосується «Інтера», то він високо пресингує, не дає грати опонентові. «Шахтар» це вже відчув на собі в півфіналі Ліги Європи. Тому гірникам, можливо, проти італійців доведеться зіграти в три центральні захисники.

У «Реала» цього літа не було посилення, але клас гравців не викликає сумніву. Зараз «Реал» робить ставку на Бензема, пішов Бейл. Але навіть з цим «Реалом» «Шахтарю» можна і потрібно грати успішно. Що стосується «Борусії» з Менхенгладбаха, то німецька команда останні пару років показує організований футбол, швидко переходить з оборони в атаку. Але у кожного суперника є свої мінуси. Головне їх намацати і скористатися своїми шансами в атаці, які обов'язково будуть.

Незважаючи на такий жереб, як для «Шахтаря», так і для «Динамо», з оптимізмом дивлюся на їх перспективи в нинішній Лізі чемпіонів. У «Динамо» і «Шахтаря» є шанси вдало виступити в своїх групах. Обидві наші команди добре вивчать суперників, і якщо не буде великих кадрових проблем, вони поп'ють крові у європейських грандів», - сказав Грозний.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка
Футбол | 30 квітня 2024, 12:10 12
5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка

Михайло Іванович дав «путівку в життя» багатьом культовим нині гравцям «синьо-жовтих»…

Довбик – перший. Список бомбардирів Ла Ліги після хет-трику Левандовськи
Футбол | 30 квітня 2024, 07:44 0
Довбик – перший. Список бомбардирів Ла Ліги після хет-трику Левандовськи

Артем відзначився з пенальті у ворота Лас-Пальмаса за Жирону, забивши 19-й гол

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
На рахунок Інтера, я згоден, він більш грізний за Реал. А от те що в Пірло і Кумана немає досвіду,тххх...так зате він є у гравців Барси і Ювентуса, не кажучи вже про їх неймовірну майстерність і клас!
nomah2
Ну и к чему это ?! Ведь понятно,что в ЛЧ ловить нечего. Борьба только за ЛЕ .
Максим Максимов
"Да что ты, черт побери, такое несешь?"...
Invulnerable
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Barsa_che
Очень странное заявление Грозного. Даже можно сказать безграмотное.