Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 02 жовтня 2020, 22:09
479
2

Parimatch - офіційний беттинг партнер La Liga в Україні

Сторони підписали угоду на два роки з можливістю продовження на рік

| Оновлено 02 жовтня 2020, 22:09
479
2
Parimatch - офіційний беттинг партнер La Liga в Україні

30 вересня в Мадриді компанія Parimatch підписала партнерську угоду з La Liga і стала офіційним беттинг партнером Примери в Україні на два роки.

Іспанська сторона надасть майданчики для розміщення бренду Parimatch на всіх заходах, організованих La Liga. Відповідно до місцевих законів, реклама Parimatch буде відображатися на 3D-килимах під час трансляції матчів, а маркетингові матеріали будуть використані на виїзних матчах «Реалу», «Барселони» і «Атлетіко».

В рамках партнерства Parimatch отримає доступ на використання логотипів, емблем, торговельних марок La Liga і права на фото 7 діючих гравців для створення маркетингових матеріалів. Також дві легенди La Liga братимуть участь в PR акціях і телевізійних рекламних кампаніях Parimatch для трансляцій на території України. В майбутньому La Liga надасть квитки на матчі, які Parimatch використає в якості призів і заохочень своїх гравців.

«La Liga - одна з найпопулярніших футбольних в світі, там грають безліч зірок і тому ця співпраця є для Parimatch стратегічною. Ми багато уваги приділяємо комунікації з уболівальниками, як і La Liga. В цьому наше партнерство просто ідеальне» - зазначив представник Parimatch Вадим Місюра.

Оскар Мейо, директор з бізнесу, маркетингу та міжнародного розвитку La Liga: «Міцні регіональні партнерські угоди - це ключ до побудови більш тісних зв'язків з нашими фанатами і розширенню глобальної присутності La Liga. Parimatch розділяє наші амбіції щодо створення розваг світового рівня і є ідеальним партнером для розвитку цього підходу».

Офіційна прес-конференція про підписання угоди між LaLiga і Parimatch пройде 15 жовтня. Щоб взяти участь в прес-конференції, представники ЗМІ можуть зв'язатися з організаторами поштою press@pm.ua   і підтвердити участь.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку
Футбол | 19 квітня 2024, 00:51 39
Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку

Французька команда виграла чвертьфінал ЛЄ

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 24
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Марценюк
Мне лично Pari Match нравится. Я в на нем делаю различные ставки. Но помимо него я еще играю в лотерею Кено. А пополняю я как сам Pari Match, так и лотерейку Кено через электронный кошелек Глобал24 без всяких процентов.
Серж. Петренко
Офіційний петтинг-партнер...