Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 13 листопада 2020, 16:03
3593
0

Від Ковінгтона до Фергюсона. Топ-5 найбільш витривалих бійців UFC

Сергій Лебедєв склав топ із найвитриваліших в UFC

| Оновлено 13 листопада 2020, 16:03
3593
0
Від Ковінгтона до Фергюсона. Топ-5 найбільш витривалих бійців UFC
Bloody Canvas

Витривалість - одна з головних якостей у змішаних єдиноборствах, особливо, якщо ти виступаєш на високому рівні - в UFC. Боєць UFC може бути талановитим у всіх аспектах, однак якщо його бензобак занадто малий, щоб тримати темп протягом всієї сутички, то є велика ймовірність того, що він буде розчавлений своїм противником після декількох хвилин поєдинку.

Представляємо шорт-лист із п'яти кардіомашин, які у теперішній час виступають в UFC. Для цих хлопців пройти п'ять раундів - нескладне завдання.

Колбі Ковінгтон

 

Essentially Sports

Ковінгтона можна любити чи ненавидіти, але важко заперечувати той факт, що він є одним з кращих напівсередньоваговиків на планеті. Колишній тимчасовий чемпіон UFC відомий не тільки своїми неймовірними борцівськими навичками, а й також великим бензобаком.

Ковінгтон, можливо, хлопець, який не найбільш жорстко б'є в дивізіоні, але його постійний пресинг і борцівські атаки поступово перемелюють суперників по ходу бою. На даний момент єдина людина, яка відповідає його темпу - Камару Усман. І це підводить нас до наступного запису в списку.

Камару Усман

ESPN

Усман, відомий своєю щільною боротьбою і постійною загрозою тейкдаунів, по праву вважається найсильнішим бійцем напівсередньої ваги, володіючи поясом UFC у цій категорії. У бою проти Ковінгтона Усман довів, що його кардіо знаходиться на найвищому рівні, перемігши Колбі в його ж власній грі.

Що робить Усмана особливим, так це його здатність зберігати свою божевільну витривалість, навіть незважаючи на згонку ваги. Усман - це надвитривалий боєць зі значною м'язовою масою.

Ісраель Адесанья

 

Essentially Sports

Чинний чемпіон UFC у середній вазі показав своє відмінне кардіо, коли вступив у війну з Келвіном Гастеламом на UFC 236. Боєць зі змінною стійкою є смертоносним ударником навіть у п'ятому раунді.

Його міць ніколи не слабшає, і його контратаки завжди на висоті. Ми ще не бачили «Останнього Стайл Бендера» втомленим і навряд чи скоро побачимо. Феноменальне кардіо вкупі з дивовижними ударними даними - хороший рецепт для того, щоб багато років залишатися на вершині.

Хабіб Нурмагомедов

Sports Mole

Цей список був би неповним без дагестанського бійця. Нинішній чемпіон UFC у легкій вазі пробився до слави і набив небачений рекорд 28-0, розробивши унікальний стиль.

Як тільки «Орел» хапає свого суперника, той є практично приреченим. Хабіб все одно знищує опонентів, щоб ті не робили. Невтомна загроза тейкдаунів також допомагає йому перебивати своїх суперників у стійці. Крім того, у Нурмагомедова один із найкращих захистів від ударів у легкому дивізіоні.

Тоні Фергюсон

 

Essentially Sports

Тоні Фергюсон - надмарафонець у світі змішаних єдиноборств. «Ель Кукуй» («Бугімен») - по праву заслужив своє прізвисько, трощачи суперників інтенсивним темпом.

Кардіо Фергюсона ніколи не згасає. Навіть коли він був побитий Джастіном Гейджі на UFC 249, Фергюсон продовжував йти в атаку на свого супротивника і не відступав, поки його організм не викинув білий прапор. З роками Фергюсон виробив свій унікальний, ультра нестандартний стиль, який ідеально відповідає його темпу. Як тільки він входить у свій ритм, його майже неможливо зупинити.

Безліч фанатів сподівається і вірить в те, що Тоні зуміє оговтатися від поразки Гейджі, щоб, нарешті, з шостої спроби побачити його в клітці проти Нурмагомедова.

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чемпіон UFC: росіяни люблять гостинність, потім вбивають, бомблять міста
MMA | 24 вересня 2024, 20:15 2
Чемпіон UFC: росіяни люблять гостинність, потім вбивають, бомблять міста

Мераб Двалішвілі розкритикував рашистів

РОТАНЬ: «Ми з Русолом закупили форму, щоб не ганьбитись перед фіналом ЛЄ»
Футбол | 28 вересня 2024, 20:17 9
РОТАНЬ: «Ми з Русолом закупили форму, щоб не ганьбитись перед фіналом ЛЄ»

Ексгравець «Дніпра» згадав напружену ситуацію у клубі перед історичним фіналом єврокубка

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.