Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 вересня 2020, 15:34
4650
5

Олександр РЯБОКОНЬ: «Мудрик повноцінно дебютував в УПЛ»

Наставник «Десни» прокоментував перемогу в матчі УПЛ

| Оновлено 28 вересня 2020, 15:34
4650
5
Олександр РЯБОКОНЬ: «Мудрик повноцінно дебютував в УПЛ»
facebook.com/desnafc

«Десна» після вильоту з Ліги Європи в рамках 4-го туру УПЛ зуміла поліпшити собі настрій, обігравши «Рух» з рахунком 3:1. Гру прокоментував наставник Олександр Рябоконь.

– Звичайно, є певні складнощі, бо невелика перерва між матчами, плюс дорога, плюс у Лізі Європи тривалий час грали вдесятьох – складний був матч… До кінця, напевно, команда не відновилася. Хоча сьогодні вийшло багато свіжих гравців, й я радий, що вони непогано себе показали – Дегтярьов забив, Мудрик, можна сказати, повноцінно дебютував в УПЛ… Викликав занепокоєння центр захисту, адже в такому поєднанні вони давно не грали. Але впоралися.

– Гітченко та Картушов сьогодні не потрапили навіть у заявку. Це Ваше рішення, ротація, чи травми?

– Картушов отримав травму ще у першому таймі з «Вольфсбургом». Тому у перерві ми його й замінили. Найближчі ігри він пропустить – надрив м’язів. У Гітченка після прильоту піднялася температура, вчора він не тренувався. Захворів – через це й не грав. Імереков до кінця не відновився. Сподіваємося, що до наступного матчу буде готовий, але теж поки що під питанням…

– Наскільки складно буде двічі поспіль перемогти одну й ту ж команду, адже наступна гра – теж з «Рухом»? Чи буде у кубковому матчі ротація? Чи чекати чернігівцям Євгенія Белича хоча б у заявці?

– Зараз складно сказати – попереду два дні. Будемо дивитися на відновлення, будемо обирати план на гру. Зрозуміло, що будемо ставити завдання пройти далі. А яким складом? Поки що не готовий сказати…

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
tima fialko
Вболіваю за Мудрика,хочеться щоб свої трюки він застосував у грі на вищому рівні.Назло чисельним вумникам,що таке неможливо.
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил