Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 вересня 2020, 23:26
2165
0

СКРИПНИК: «У Гладкого відчуття гола з віком нікуди не зникло»

Головний тренер «Зорі» прокоментував переможний матч проти ПФК «Львів»

| Оновлено 27 вересня 2020, 23:26
2165
0
СКРИПНИК: «У Гладкого відчуття гола з віком нікуди не зникло»
ПФК Львів. Віктор Скрипник

Головний тренер «Зорі» з Луганська Віктор Скрипник після гри з ПФК «Львів» (5:0) прокоментував події матчу так:

– Можу тільки підкреслити, що у Львові нам грати завжди важко проти будь-якої команди. ПФК «Львів» – не виключення. Згадували напередодні матчу, що минулоріч тут зіграли внічию 0:0. До речі, той поєдинок відбувався за схожих погодніх умов, дощило. У нас був план забити швидкий гол. На щастя, це вдалося втілити у реальність, навіть двічі. Такі забиті м’ячі, можна сказати, додали нам впевненості. Той футбол, який ми звикли демонструвати, нам вдавався.

Хочу також висловити великий комплімент людям, які доглядають за полем «України». З урахуванням погодніх умов, газон був у чудовому стані. Наша команда їхала до Львова з відповідним настроєм та, вважаю, заслужено перемогла. Трішки, можливо, засмутили наші непотрібні жовті картки у другому таймі. Втім, це свідчить про те, що команда суперника хотіла реакцію показати на пропущені голи. Звісно, ніхто з таким рахунком не може просто змиритись. Своєю грою, втім, задоволені. Сподіваюся, така перемога додасть нам впевненості у майбутніх поєдинках.

– Після першого тайму вже дуже впевнено вели у рахунку. Як мотивували підопічних зайвий раз не розслаблятися у другій половині гри?

– Старалися, аби таки зіграти на «нуль». Знали, що у «Львова» непогане виконання стандартних положень. Звернули увагу, що потрібно цей момент контролювати. Дали пограти хлопцям, які, можливо, не так багато ігрової практики мають. Звісно, наша гра відповідно до цього трішки розлаштувалася у другому таймі, але у підсумку ми залишилися задоволеними тим, як усе сталося. Можу надалі побажати також тільки успіхів ПФК «Львів» у чемпіонаті.

– Олександр Гладкий, відзначившись дублем, ударно повернувся до Львова. Було помітно, що мотивації у нього не бракувало. Як оціните його дії у матчі з ПФК «Львів»?

– По суті, для вирішення гольових питань ми його і підписували. Саша – досвідчений, вміє добре пропонувати себе, підігравати партнерам. Звісно ж, відчуття голу з віком у нього нікуди не зникло і сьогодні усі в цьому зайвий раз переконались. Така його впевнена гра та досвід, безперечно, у майбутньому нам ще не один раз допоможе

 
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.