Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 вересня 2020, 22:29
1622
13

Колос та Інгулець зіграли без забитих м'ячів

Команди розписали невиразну «нульовку»

| Оновлено 27 вересня 2020, 22:29
1622
13
Колос та Інгулець зіграли без забитих м'ячів

Після виснажливого виїзного поєдинку Ліги Європи ковалівський «Колос» змушений був повертатися до українських реалій. У матчі 4-го туру Прем'єр-ліги команда приймала «Інгулець».

Нагадаємо, в четвер під проливним дощем підопічні Руслана Костишина вистояли 90 хвилин у Хорватії проти «Рієки». Але поступилися, двічі пропустивши в овертаймі. Тому було цікаво: як швидко команда відновиться після прикрої поразки.

Наставник «Колоса» вирішив проблему кардинально. На поле проти «Інгульця» вийшли тільки три футболісти, які починали поєдинок Ліги Європи. Наскільки такий склад «основний», сказати важко. Суперником був «Інгулець», який зробив ставку на оборону.

У підсумку весь перший тайм пройшов в боротьбі за центр поля. Жодна з команд не досягла успіху. Ну хіба що «Колос» на правах господарів заробив невелику перевагу. 55:45% у володінні м'ячем, 3:2 за кутовими. При цьому гості нанесли свій перший і єдиний удар в площину воріт на 28-й хвилині - воротар без проблем впіймав м'яч після пострілу Козака. В активі господарів теж був тільки один точний удар - на 35-й хвилині Ільїн пробив низом, і голкіпер також легко впорався з ударом. Тому 0:0 до перерви виглядали цілком справедливим результатом.

І друга половина зустрічі пройшла в схожому ключі. Тренери почали проводити заміни після години ігрового часу, а до цього футболісти не створили нічого, що навіть віддалено нагадувало б небезпечний момент. Однак коли на полі з'явилися свіжі виконавці, посвіжішала й гра! Протягом хвилини команди обмінялися гострими випадами. Запорожець замикав небезпечний простріл Щедрого - і послав м'яч трохи вище воріт. В атаці у відповідь Лисенко з льоту пробив під поперечину - воротар потягнув непростий удар.

Можна сказати, що за останні хвилин 10-12 зустрічі команди створили більше, ніж за весь попередній час матчу. Однак все одно цього було недостатньо для того, щоб забити. В цілому можна констатувати, що перемоги не заслужили ні господарі, ні гості. 0:0 за мінімуму ударів - цілком справедливий результат зустрічі.

«Колос» набрав 7 очок і піднявся на 5-ту сходинку в турнірній таблиці. 4 жовтня команда приймає «Маріуполь». «Інгулець» з трьома балами на 10-му місці, а 3 жовтня «козаки» чекають в гості «Минай».

Українська Прем'єр-ліга. 4-й тур.

«Колос» - «Інгулець» – 0:0

 Євген Селезньов (20) - Владислав Лупашко (83), Микола Квасний (85).

«Колос»: Євген Волинець - Олександр Чорноморець, Максим Максименко, Євген Новак - Денис Костишин (Євген Ісаєнко, 61), Микита Кравченко, Євген Морозко (Денис Антюх, 61), Павло Ореховський, Вадим Мілько, Олег Ільїн (Євген Смирний, 73 ) - Євген Селезньов (Володимир Лисенко, 73).

«Інгулець»: Богдан Шуст - Максим Ковальов, Денис Балан, Олександр Кучеренко - Олександр Козак (Оскар Мкомола, 72), Віталій Павлов, Євген Запорожець (Володимир Білоцерківець, 87), Ілля Коваленко (Артем Щедрий, 72), Владислав Лупашко, Олег Синегуб (Микола Квасний, 41) - Ніка Сичинава (Олександр Мишуренко, 87).

Стадіон: «Колос» (Ковалівка).

Арбітр: Олександр Дердо (Чорноморськ).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
axylinam
А "царь" почему молчит,пора бить рекорд
JulikoB
Пока тунец в составе, не будет побед.
rosti79
"Войско сбунтовалось , говорят Царь то не настоящий!!!"
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
polesse2000
Вопрос только 1 для тренерского штаба "Колоса": вы Исаенка для чего брали в аренду?
Владимир Коновалец
Молодший Дердо знову в прольоті - ніхто не виграв, а за нічію ніхто не плате. Так людина з голоду може померти.